Kupa kupalski 37 Napisano 13 Czerwca 2022 Z czystej ciekawości sprawdziłem jak wygląda dawkowanie tego specyfiku i proszę: Cytat DAWKOWANIE ORGATREX: Dodaj 1,5ml na 1 litr wody. Najlepiej użyć przy każdym podlaniu przez cały okres życia rośliny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 13 Czerwca 2022 (edytowane) 4 minuty temu, Kupa kupalski napisał: Z czystej ciekawości sprawdziłem jak wygląda dawkowanie tego specyfiku i proszę w harmonogramie dawkowania faktycznie jest napisane, że daje się jednorazowo 20ml/500ml wody (co jest moim zdaniem błędem jakimś) https://biotabs.nl/download/organic-cultivation-manual-polish.pdf Edytowane 13 Czerwca 2022 przez bingobum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BoBeQ99 0 Napisano 13 Czerwca 2022 Jutro wysysam wodę z podstawek i przeplukuje wszystkie woda. Na początku myślałem ze to wina ziemiolórek ale pozbyłem się ich całkowicie a sytuacja jest identyczna. Nastepnym razem bede dawkował roztwor w większej ilości wody i po 10 albo 5 ml i zrobie to w zależności od potrzeby rośliny bo wszystko idzie znakomicie do momentu podlania. Zastanawia mnie to tylko czy ktoś robi zgodnie z instrukcja i nie ma żadnego problemu. Godzinę temu, Kupa kupalski napisał: Z czystej ciekawości sprawdziłem jak wygląda dawkowanie tego specyfiku i proszę: To jest pewnie w przypadku normalnego podlewania a nie autopot @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach