Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green hah zgadłeś 100 cm @Rzeźnik proszę... Ale muszę powiedzieć że wszytskich co mam ma taki najciekawszy zapach.. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Rzeźnik gratisy? :] tez dostalem 3 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) @Mr.Green akurat zamawiałem Jacka i NL a cheese'a dostałem w gratisie, ogólnie więcej pestek zamawiałem na spółę z kumplem. A Jacka dali mi 6 zamiast 5, choć zamawiałem jak na screenie, bo w jednej przegrodzie 2 nasiona były, farcik @Przedzior zajebiście wygląda w ogóle, dobry do mainliningu by był Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) @Rzeźnik dzizas a co to takiego? Polecasz tą stronę skąd zamawiałeś? Szybko wysyłają do NL?😄 Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Przedzior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Rzeźnik myslalem ze z rqs zamawiales bo od nich dostalem 3 te gratisy wlasnie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) @Przedzior forma treningu, bardzo ładnie opisana tutaj: https://marihuanaforum.pl/topic/2804-main-lining-trening-konopi-marihuany @Mr.Green będę szukał ciekawych odmian tam jak skończą mi się pestki, stawiam na klasykę, ale może skuszę się na amerykański sen, kto wie @Przedzior ja też do Holandii zamawiałem, w 3 dni nasionka były ale drogo, 7,5 euro złodzieje se cenią za wysyłkę, do Amsterdamu by mi było taniej jechać i odebrać osobiście Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 Ja jeszcze chwile pociagne na rqs a potem ruszam w barneys farm ale to moze w przyszlym roku. Po tej relacji ktora troche potrwa to lecr z SOG czyli trening bez treningu. 15 plantow i jechane 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green trochę zabiera fun brak treningu w uprawie, jakbym leciał komercyjnie to pewnie bym się skusił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 (edytowane) @Rzeźnik ciekawie wygląda ta uprawa, ja bym nie dojechał za to do Amsterdamu :D.. Teraz jak mam lac sama woda to taka co zawsze z filtra czy może lepiej osmoze? Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Przedzior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Czerwca 2022 Jeden pies myślę, ja daje swoim ordynarną kranówę nieodstaną i jest git 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 @Rzeźnik nie no wiem że tutaj woda jest spoko ja mam w kranie ph 7,2... Po bricie i tak musiałem używać ph- żeby zbic do odpowiedniego poziomu. Po roślinach tropikalnych widziałem różnice odkąd zbijałem ph lub gdy używam 3 packa od AN... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Rzeźnik odpowiedzial.. mi sie zawiesilo na ekranie forum haha 😄 lecisz grubo. Ja tez nie dzialam komercyjnie bo gdybym tak robil to bym olał cala zabawe w organiczna uprawe a lecial typowo na ilosc. Problem jest ze pale jak smok i przepalam to co zbiore zanim nowe urosnie:D a SOG jest kluczem do celu 😄 2-3 max tygodnie wega i przelaczanko 🙂 To co teraz tworze tego scroga to czasu duzo za duzo 🙂 ale nie dawalo mi to spokoju wiec chce to miec za soba a po takim dlugim grow przyda sie szybka akcja. No i nie mow ze 15 palek nie robi fun-a 🙂 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green niezły masz spust 😄 ja palę z lufy dwa strzały na humorek i funkcjonuje, bo jak się upalę za mocno to zabiera mi chęć do działania, chociaż to też zależy od dnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 8 Czerwca 2022 Panowie jeszcze jedno pytanie. Trimming to lepiej na mokro czy na sucho? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 Nie mow ze nie cieszy oka 🙂 @Rzeźnik ja to jak sie rozkrece to pale minimum 5 gieta dziennie 😄 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 8 Czerwca 2022 @Mr.Green smaka robisz @Przedzior sam się dopiero zastanawiam, ale chyba na sucho, dłuższe suszenie, pozwoli usunąć więcej chlorofilu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Czerwca 2022 @Przedzior na mokro to z grubsza tylko. A taki dokladny to na sucho bo jak to mokre jest to ciezko zrobic dokladny trym. Jak kto woli oczywiscie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 13 Czerwca 2022 Chłopaki pacjent purple punch... Ciąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Czerwca 2022 Ktory to tydzien? Trichomy jakie? Wyglada jakby jeszcze chcial @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Czerwca 2022 (edytowane) Jak bym mu jeszcze z 3 tygodnie dał minimum @Edit Sprawdzilem fr, 13 maja miał zaczęte kwitnienie dopiero, jeszcze miesiąc dobry, dopiero zaczynają puchnąć Edytowane 13 Czerwca 2022 przez Rzeźnik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach