Mr.Green 4,309 Napisano 15 Maja 2022 @Eddie Plant kazdemu zycze jak najwiecej 🙂 sam bym chcial miec ze dwa metry kwadratowe. Wtedy by poszalal :))) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 @Mr.Green "Wydaje mi sie ze przy malej lampie to lepiej je zbijac troche by topy byly gestsze i odgalezienia blizej siebie." - to znaczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Maja 2022 @Przedzior to znaczy zeby robic dobre LST zeby roslina sie bardzo nie wyciagala do gory. Maly krzak tez potrafi byc wydajny. Nizszy krzak latwiej rowno doswietlic cale sklepienie. Przy slabszej lampie i malej przenikliwosci swiatla to dolne partie nie dostans duzo fotonow. Patrz nizej. Rozne krzaki ale wysokosc podobna i jeden nie trenowany w ogole FatBanana auto a prawie 40 z niego bylo. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Maja 2022 Ostatnio z Autosow wyciągnąłem 85g ze sztuki. Bez popcornu 80g/plant. wszyskto zależne napewno czy czegoś nie spierdielisz itd. Ale nie nastawiaj się i nie podchodź do tego tematu ile ile tylko doprowadź tk konkretnie do końca i będziesz j tak zadowolony 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 To zawsze jakieś wyzwanie. Niestety dwa tygodnie byłem na urlopie w tym czasie gdy powinna być druga część treningu. Ale no cóż. Mam nadzieję że na pierwszy raz będę zadowolony. Co sądzicie o nawozach od AN? Jeszcze brakuje mi w sumie dwóch na kwitnienie, po swoich roślinach w domu, (pnącza, alokazje) to naprawdę byłem pod wrażeniem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 15 Maja 2022 (edytowane) Ladny widok :))))))) Masz tam potencjal na 200 watt sloneczko 🙂 A ty ile obstawiasz ze wyjdzie? Edytowane 15 Maja 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 Nie mam pojęcia dlatego pytałem. Wiem że mam za słaba lampę, docelowo miałem mieć tam tylko 4 krzaczki ale dostałem gratis. To poszło 5... Wtedy dokupiłem te dwie żarówki od zeed... Zostają mi tylko akwariowe belki XD albo lampa UVB od kamyka. Podlewam woda RO, ewentualnie jak mam akcje podmianki, podlewania kwiatów to leci przegotowany kran + filtr brita. Jedyna moja nadzieja to odpowiednie dawkowanie AN 🥰 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Maja 2022 Dobry zestawik od AN 🙂 nie przekombinuje z dawkami to będzie git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 @Brazil Munster teraz będę przechodzić z połowy dawki na 3/4. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Maja 2022 @Przedzior do tego tabela w antyramie przy odżywkach i moja głowa na taki widok byłaby zadowolona 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 @Udyr co masz na myśli? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Maja 2022 Ze tu tabela w AN jest potężna z odzywkami 🙂 Jak sam widzisz masz 14-15 butelek 😋 ja powoli przechodzę z AN na plagrona i Canna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 @Brazil Munster ja wcześniej stosowałem Cane do moich roślin (domowych) w hydro, nie byłem zbytnio zadowolony. Jak i cześć osób na grupach hydroponicznych na fb. Dlatego powolutku zbierałem sobie AN, druga sprawa support z ich strony to mistrzostwo :). No i tak wystartowałem z 💚 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Maja 2022 @Przedzior no fajna kolekcja ^^ Z Canny nie byłeś zadowolony? Mi tam pięknie rosły xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Maja 2022 @Przedzior to że tabela dawkowania całego tego ustrojstwa fajnie wygląda 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 @Eddie Plant mogę jedynie powiedzieć to planach domowych. @Udyr samo mieszanie tego wszystkiego zajmuje sporo czasu. =D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Maja 2022 W hydro niby AN sprawdza się perfekcyjnie poprzez PH perfect. ja jestem zadowolony z ich supli. Mieszanie może i zajmuje chwile. Ale jak już jest wprawa to leci się moment. Zreszta tych wsySkich supli bie daje się naraz tylko na różnych etapach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Maja 2022 No wiadomo EC by strzeliło w kosmos 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 20 Maja 2022 (edytowane) Powoli dziewczynki puchna, northen light natomiast leniuszek powoli. Mam nadzieję że wszystko jest w porządku. Edytowane 20 Maja 2022 przez Przedzior 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 20 Maja 2022 @Przedzior ale Ci tam te niektóre szczyty poszybowały na szczyt xd ale ładnie to wygląda ^^ dłuższy czas przymierzałem się do Advanced nutriens i dzięki Tobie też zaczynam zbierać 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach