Kruk 43 Posted May 23 Kapelusze się otworzyły więc sciełem wszystkie grzybki . Trochę słabo wyszło jak na pierwszy raz 200g do wysuszenia Moze następnym razem wyjdzie lepiej growkit mozna ponownie wykorzystać do pięciu razy Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kruk 43 Posted May 23 Mogłem je jeszcze trochę potrymać ale nie chciałem zeby wypusciły zarodniki , wtedy wszystko bylo by w czarnym pyle 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tester 1,028 Posted May 23 @Kruk jakby zioło tak szybko rosło 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Growerseed 22 Posted May 23 (edited) @Tester ledwo co zacząłem obserwować a on już ściął xd Edited May 23 by Growerseed 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Szwagrom Posted June 29 (edited) @Kruk Ja pierdziele ale jazda grzyby, dawno ich nie widziałem ciekawe. Chyba sam się zabiorę za grzybnie. A gdzie można zamówić taki bajer? Edited June 29 by Szwagrom Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kruk 43 Posted June 29 @Szwagrom wpisz sobie growkit na google i napewno je znajdziesz , ja zamawiałem z dr growkit Mam juz następne dwa grow kity jeden mc keni a drugi ekwador , juz drugi tydzień mija ale jeszcze grybów nie widać 🥱 ale jak juz się pokazą to pare dni i ścinka 😎😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites