grolsch3 481 Posted Saturday at 06:01 AM Super to wygląda, zdrowe wszystkie. Na pleche stosować będziesz opryski czy aż tak Ci nie zależy na tych plonach? Kilogram to w zasięgu lekko patrząc na ich rozwój. Chyba że warunki Ci właśnie trochę wagi zabiorą. Ja też zasadziłem dużo więc niż potrzebuje, z myślą o złodziejach, zwierzętach i pleszce😁 a jak się uda to zdrowotny olej rso będę robił. Zastanów się bo to moc, a kilograma nie będziesz chował a przetworzysz na lekarstwo 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwagrom 299 Posted Saturday at 06:19 PM @początkujący Zajebiste krzaczki. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
początkujący 85 Posted Sunday at 09:17 PM @Szwagrom dzięki @grolsch3 Na pleszke już kupiłem polyversum wp Tak samo posadziłem więcej ze względu na ślimaki itd. Z 20 roślin zostało 10, o olejku nie myślałem ale myślę że zrobię trochę haszu no i może olejek jak polecasz 😀 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szwagrom 299 Posted Sunday at 09:29 PM @początkujący haszyk bomba nie miałem czasu robić ale żałuje bo też bym zajaral. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites