Cxssper 0 Napisano 6 Maja 2022 Witam, orientuje sie ktoś czy moge używać bio growa z big budem w czasie kwitnienia? Czy będzie konieczność dokupienia do tego bio blooma? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 6 Maja 2022 Czytałem i słyszałem, że nie powinno się mieszać nawozów mineralnych z organicznymi. Moim zdaniem lanie Bio grow na kwitnienie nie ma sensu, bo on ani nie szkodzi, ani nie pomaga. W każdym razie przez całe kwitnienie dodaje Bio Grow i nie widzę, aby on miał jakikolwiek wpływ na roślinę podczas kwitnienia. Jak dodawałem Bio Grow podczas wzrostu to i owszem efekty były widoczne, ale podczas kwitnienia nie widzę żadnej róznicy między roślinami z bio Grow, a bez Bio Grow. PS. Tak na marginesie podczas następnej uprawy na wzrost będe dawał "Start up Plagronu". Może i jest to nawóz mineralny, ale kopa daje dużo bardziej potężnego niż Bio Grow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach