Krzykrzysztof 12 Napisano 15 Czerwca 2022 Zazdroszczę Ci tych odmian :P Życzę szczęscia i powodzonka! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Czerwca 2022 (edytowane) Ehh czasem przychodzi ten przykry moment.. Niestety przed sarną nie pomogła nawet ropa. Roślinki dostały dobrze w pizde a ja po plonach jednak nie ma co składać rękawic tylko coś wykombinować. Astavit wjeżdża z hesi super vit x20 (niech mają) +woda 6.0ph. Przypuszczam że mogą jeszcze przyjść na jedzonko. Chociaż 120 żeby było, to jakoś by się przebiedowało 😅 Pocieszcie mnie ;( Edytowane 18 Czerwca 2022 przez mirecki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 18 Czerwca 2022 Stary Ty to masz pecha. To nie było pocieszenie. Ale może, Ty wiesz powiedz nam, są dolne odrosty nietknięte? Odbije, ma czas. Sypałem proszek do prania, tak lekko, około 2m od roślin. Tylko u mnie to było skuteczne (ropy nie próbowałem). Oczywiście lanie na spocie standard. Włosy podobno są ok. Musisz jak najszybciej ją odstraszyć 😉 A pocieszenie to właśnie że ma czas, Ty masz weekend i czas na kiełkowanie af🙂 lub fast, małe urośnie ale jak nic nie zje to się uzbiera grosz do grosza. Głowa do góry 🖐️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Czerwca 2022 @mirecki Przerąbane, współczuje, sam sie bym w outdoor nie bawił, nie dość, że ryzyko, to jeszcze w jednej chwili z różnych powodów wszystko można stracić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Czerwca 2022 @Zielone krainy tak to bywa. @grolsch3 4 fasty już w kieliszku, tak że w następny pt lecą karły do gleby 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 18 Czerwca 2022 Co nie zmienia faktu że to te będą oczkiem w głowie 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Czerwca 2022 @Testerdo zakończonych. W następnym roku siatka będzie. Widzimy się na następnej fr. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Czerwca 2022 @mirecki No to ci widzę sarny ładną defoliacje zafundowały, topping tam też chyba wszedł. :D Jeszcze automat byś dał radę posiać i zebrać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 26 Czerwca 2022 @mirecki Szkoda plantow, ale dobrze zacząłeś i zajebisty trening potrafisz robić, niema co się zniechęcać wszystko przed tobą powodzenia w następnej fr. Pozdro ryju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 26 Czerwca 2022 @Zielone krainy fasty już na spocie. Później utworze nową fr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Lipca 2022 @Tester proszę o przywrócenie fr na obecne fotorelacje. Uwaga uwaga ❕ kobietki żyją 😃 poszedłem zobaczyć z ciekawości czy coś tam jest i pomimo wpierdolu jakie dały sarny krzaczki odżyły. Ich stan określam na ciężki ale dobry, 2 w stanie krytycznym. Spróbuję coś z tego wycisnąć 😃 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Lipca 2022 @mirecki zmartwychwstały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Lipca 2022 @Tester zobaczymy na jak długo, hukinol już zamówiony, w przyszłym tygodniu będę miał nieco czasu to może zrobię pseudo zabezpieczenie też. Jak się nic nie spierdoli to na zimę jakieś weki będą 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goblinn 0 Napisano 15 Lipca 2022 No i pięknie =D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Lipca 2022 (edytowane) Bez zbędnego pierdolenia. Garść batguano+dolomit. Troszkę żałuję że azofoske zabrałem bo dałbym papu żeby ciut podskoczyły ale może uda się w tym tygodniu podać papu. Ogólnie w dobrej kondycji, 2 krzaczki po ok 120, reszta pistolety na 30/50 cm. Ojebałem się hukinolem cholera i tak jebie ode mnie że szok... Obecnie są po 3x topping z czego ten ostatni był meeega stresujący, ponad to super cropping który również się udał 😃 (następnym razem porobię fotki) a i również lekkie lst też siadło. Trzymam kciuki za hukinola 💪 Edytowane 24 Lipca 2022 przez mirecki 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 24 Lipca 2022 7 godzin temu, mirecki napisał: Trzymam kciuki za hukinola do butelki go wlałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Lipca 2022 @Tester masz taką buteleczkę z dziurami i wacik, ja dałem też troszkę szmatki i nalalem pipetą ciecz a ze słoika zrobiłem jaki niby dach żeby deszcz nie wypłukał. RĘCE MOŻNA UMYĆ WYWAREM Z MIĘTY POLECAMMMM (bo po hukinol jebie w domu aż się rzygać chce...) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 28 Lipca 2022 Wpadłem dzisiaj w odwiedziny. Po guano widać że krzaczki dostały dobrego kopa, dałem im też troszkę azofoski bo nieco niedobory się pokazały (tym razem z wyczuciem dałem 😃). Idą dobrze a tutaj kilka fot z treningu z sarnami 😜 Podlane wodą pH 6.0+ 10kropli hesi super vit na 1,5l wody 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Lipca 2022 Trzeba będzie popierać 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 28 Lipca 2022 @grolsch3 do tego jeszcze chwila ale za ok 2 tyg tam dopiero będę więc wleci już w tedy lst a co później to czas pokaże . Końcem sierpnia wleci już samo pk już raczej do końca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach