zwiezak966 52 Napisano 19 Maja 2022 Potwierdzam, też mam takiego liścia u siebie 😄 Jeden na całej roślinie, pozostałe są ok. Olej to 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Maja 2022 @Kupa kupalski Nwm ale chyba w tym tyg to kuszw ogarnąć bo latać z tymi donicami to masakara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Maja 2022 @Annigmato ja w wiadrach noszę 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Maja 2022 @mirecki to ile masz jeszcze zamiar je nosić bo z tego co pamietam start mieliśmy poadobny czasowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Maja 2022 @Kupa kupalski poka te swoje jak wyglądają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 20 Maja 2022 @Annigmato gdzieś na tym weekendzie mam plan je przetransportować. Zobaczę bo ogólnie mam mało czasu (właściwie brak) a dużo do ogarnięcia, ewentualnie nockę trochę zarwę 😜 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 21 Maja 2022 W dniu 20/05/2022 o 04:13, Annigmato napisał: @Kupa kupalski poka te swoje jak wyglądają Pojadę tam za 2 - 3 tygodnie to zrobie jakieś foty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Maja 2022 dzień 19 Biohumus plus dziś dostały kapkę grunlanda do zielonych npk 6-4-5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 23 Maja 2022 Dzień 21 @Tester @mirecki @Niemedyczny_Użytkownik@zwiezak966 @Eddie Plant 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Maja 2022 Ładnie wyglądają ale pchaj to już na pole 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 23 Maja 2022 @mirecki właśnie tez o tym tak chciała ale następne 8 dni pada non stop nie będzie za mokro na te maluchy ? Wsumie to dzien przerwy i dalej pada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Annigmato daj im trochę azotu bo powolli robią się jaśniejsze. A co do pogody to nie masz na to wpływu. Wrzuć do ziemi w ten jeden dzień przerwy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2022 Coś tu zaczyna rosnąć nie za wczesnie ? Wsumie na każdej taka sytuacja czy tak jest normalnie ? Przy każdej łodyżce (miedzy pniem a łodygami ) reszty nie mam sprzętu żeby foto zrobic lepsze albo nie umiem 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant @Niemedyczny_Użytkownik @mirecki @Tester @Kupa kupalski Dać im paleczki do zielonych ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Annigmato jakie pałeczki? Xd a to co rośnie to tylko kolejne liście. Luzuj xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant wpływu nie mam ale mogę przytrzymać je w chacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 24 Maja 2022 3 minuty temu, Annigmato napisał: Dać im paleczki do zielonych ? nie teraz 49 minut temu, Annigmato napisał: Coś tu zaczyna rosnąć nie za wczesnie ? odrosty 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2022 @Tester Ok dzięki bo mi wyglada właśnie ze są ciemniejsze niż wcześniej @Eddie Plant takie pałeczki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @Annigmato kuźwa dość silne te pałki. NPK 11-6-7.5. Niech ktoś inny się wypowie w tym temacie. Ja osobiście nigdy nie stosowałem takich specyfików a sama liczba 11 N mnie przeraża xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant ja zbytnio też nie stosowałem takich rzeczy. Na flo jeszcze jeszcze ale azotu dużo trochę. Ewentualnie daj im troszkę azofoski ale serio troszkę żebyś ich nie spalił. Ja w sobotę idę na spota zobaczyć co się dzieje, jak ok to pasuje już ciąć szczyt 😜 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach