Annigmato 83 Napisano 4 Maja 2022 (edytowane) @Eddie Plant może i to ślimakol nwm było w ziemi Edytowane 4 Maja 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Maja 2022 Sprawdzenie pH ziemi ze spota 5,5 w gore bo wchodzi trochę w zieleń plus mała wycinka terwZ już chyba nie będzie zasłaniać najwyżej wskoczę i utne ale teraz powinno być ok Dzien 3 dziewczyny na balkonie @mirecki @Eddie Plant @Tester @Zielone krainy@Niemedyczny_Użytkownik @Szym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Maja 2022 Podsypalem ziemi bo już długie byly 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 4 Maja 2022 Ładne 😀 Wiem ze pisales ze spot pewny ale w dzisiejszych czasach nie ma pewnych spotow. Te wstążki i tak dzikow nie zatrzymaja to bym usunal zeby sie nie rzucalo miejsce w oczy, no i te dolki tez zakamuflowal. Ja kamuflowałem dolki tak: 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Maja 2022 @Niemedyczny_Użytkownik To wiadomo ale chociaż tak chodzic nie będą jut terwZ nawet wybrały inna drogę No i odlewam się do worka po ziemi i na ich legowisko a trawy narzucam żale narazi ale ma sensu jescze chce ziemi dorzucić dopiero to zasłonie. Ty już na out wsadziłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 4 Maja 2022 Ziemia na spocie dalej mokra a tylko jeden dzien padało tzn mokra tak od 10 cm nie dawałem hydro żelu chyba będzie zbędny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) Panie ty tego krakersika mogłeś w chacie wyhodować chociaż do 3go piętra. Nie zdziwiłbym się jakby Ci nocy nie przetrwał Edytowane 5 Maja 2022 przez Eddie Plant @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) W tle widać jakis samochód chyba że to twój. W sumie jest tam jakaś zabudowa więc faktycznie lepiej żeby się nie rzucało Edytowane 5 Maja 2022 przez Growerseed 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 5 Maja 2022 @Growerseed do tego domu jest jakieś 7 km Dzień 4 Wyciągają się bardzo za rok kupie jakaś lampe choć nie jest źle mogłem tylko na start dać mniej ziemi i dosypywać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 6 Maja 2022 Dzień 5 woda dostana tak Ok kieliszek na doniczkę znowu się wyciągnęły chyba dokleje docieta butelkę i podsypie tylko jeszcze nie teraz 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 6 Maja 2022 Dawac im już biohumus ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 7 Maja 2022 Nie zawszkodzi ale z umiarem. Biohumus to biohumus @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 @Eddie Plant z tego co wiem i czytałem ludzie leja po butelce pod krzaka bo właśnie słaby jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 7 Maja 2022 @Annigmato no wlasnie jest slaby bo to biohumus. Co prawda to prawda. Nie przenawozisz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 Dzien 6 podlane woda. Jedna już ewidentne puszą 2 piętro jak myślicie mogę je we wtorek dawac na spota? Czy lepiej jeszcze je balkonowac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 7 Maja 2022 @Annigmato słońca za dużo ma nie być, no ale to ciężko przewidzieć, możesz potrzymać jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 @Tester Ok to wstrzymam się do niedzieli akurat będę miał 2 tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 Dziś kończymy tak Od 12-13 do 21 balkon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 Podlalem je trochę na noc, na dworze szybko schną w tych doniczkach mimo zachmurzenia nawet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 8 Maja 2022 Dzień 7 dalej na odstanej wodzie jutro kupie biohumus 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach