Annigmato 83 Napisano 30 Kwietnia 2022 Dwa kiełki wyszły śle krótkie póki co 3 siędzi jakby się otwierała ale narazie cisza podlalem Wody troche Aha jest coś co działa na pleche z ogrodniczego czy lepiej już kupić canna Chciałem poleciec na ogrodniczym w tym roku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) Puścił 3 tylko maja tak po 2-3 mm chyba jutro dopiero pójdą w ziemie. Taka sama kupie na spota na start po 5 l na dziewczynę Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Kwietnia 2022 Dziś do doniczek czy czekać jeszcze ? Wsumie są tam 36 godzin +\- @Tester @Eddie Plant @Niemedyczny_Użytkownik @Andi @mirecki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 30 Kwietnia 2022 Będziesz mieszał tą ziemię ze spotową czy kopiesz dół i wsypujesz tą glebę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) @mirecki Już mam wymieszana wsumie 3 dołki poszło 50 Litwo kwiatowej No i po 5 reklamowe z biedry takiej przekopanej ze spota jak na początku fr chce jeszcze dorzucić z 3 reklamówki ze spota i na koniec po 5 litro tej co teraz będę wysadzal Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 30 Kwietnia 2022 Źle to nie wygląda, perlitu tylko dorzuć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 30 Kwietnia 2022 @Annigmato jak kiełek się przebił to dawaj do doniczek. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Kwietnia 2022 Ok dziewczyny poszły w piach podlane kieliszkiem wody dalem im primavere jutro zrobie butle z dolomitem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2022 @Annigmato dolomitem syoniesz na spocie, jak musisz teraz to troszeczkę tylko ale nie wydaje mi się by było to konieczne. Kup sb oaze z biedry, ma pH chyba 6.0 więc na start do zwykłego podlewania jest idealna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 2 Maja 2022 @mirecki leje narazie dostaną wode dalej siedzą w ziemi czekam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 2 Maja 2022 Dwie wychodzą ta trzecia bodajże z tym ziarnem co później wyszlo Dwie wychodzą ta trzecia bodajże z tym ziarnem co później wyszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 2 Maja 2022 Dwie już wyszły trzecia chyba potrzebuje czasu szkoda chyba będzie trzeba ja potrzymać dluzej w domu w środę jade na spota przygotować już na dziewczyny w czwartek pojadę z ta kupna ziemia do zielonych wsumie to na bo zostały mi z 3 l wiec chyba kupie 2x 5 l 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 2 Maja 2022 @Annigmato na razie na spokojnie, wszystko jest ok 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Maja 2022 Siemano jest trzecia tylko tak trochę żółta wyszła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 3 Maja 2022 @Annigmato są żółte bo jest za mokro. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Maja 2022 (edytowane) @Niemedyczny_Użytkownik Tak myslalem ze chluplem za dużo ale od wczoraj susza nic nie lalem stoją na prapecie pod nimi grzejnik także coś pójdzie w eter Edytowane 3 Maja 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Maja 2022 Teraz zauważyłem ze ta ostatnia ma dziurkę w listku będzie chyba lipa ale zostawie ja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 3 Maja 2022 @Annigmato nic jej nie jest, daj jej czas. Te (sory za określenie) chwasty są silne 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 3 Maja 2022 Dzień drugi kończymy lepiej to chyba wyglada@mirecki @Niemedyczny_Użytkownik @Eddie Plant @Zielone krainy @Tester @Szym 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 3 Maja 2022 A co te pra listki tak zakręcone w rulon xd nie no jest git. Ślimakol wkradl Ci się na zdj 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach