Luigi 78 Napisano 16 Kwietnia 2022 Siemka. Czy ktoś jest w stanie stwierdzić, czy te rośliny są hermami ? Spotkałem się z takim zdaniem (patrz foto 1) potem zrobiłem zdjęcia 4 roślin i ich topów z bliska i totalnie nie wydaje mi się, żeby cokolwiek było źle. Chodziło konkretnie o jedną z nich, gdzie włoski robią się brązowe, roślina ma 60 dni + a w ogóle tam nie ma topka, sam włoś praktycznie 😐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 17 Kwietnia 2022 @Luigi a widzisz tam jajca? Jak niema to nie jest hermą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luigi 78 Napisano 17 Kwietnia 2022 @Kozak ja nie widzę ale podobno gołym okiem się da je zobaczyć z tych zdjęć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 17 Kwietnia 2022 @Luigi ja nie dostrzegam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 Ja nic takiego nie widzę, jak dla mnie to stanowczo, żeńska płeć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach