PrzeMIX 207 Napisano 1 Lipca 2022 Trochę szkoda, nie wyglądała tak źle nawet powiedział bym że to mogło być nie od lampy a od jakiś deficytów. U mnie też w słoiku pusto, do ścinki jeszcze jakieś 2 tyg + suszenie tydzień/dwa, od 2 tygodni czyszczę młynek 😅 miałem cały zbiornik pełen kiefu miało być masło a są blanty z tyteksu i kiefu oraz lufy 😂🤣😅 Trzeba uważać z ilością bo jak sztagana raz do parku uwinąłem a dałem srogo to z dziewczyną miałem powrót życia, zaliczony kebab i McDonald's a droga trwała wieczność. 🤣 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 1 Lipca 2022 Dzień Critical 78/Ms.X 63 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Lipca 2022 @Eddie Plant szkoda że tak późno dostały mocniejszego światła, ale i tak będzie dobrze 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Eddie Plant Nie jest aż taka szczupła dobrze wygląda. A jak White Window bo jej akurat jestem mocno ciekaw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom kuknij poprzednią stronkę, masz tam ścinke WW @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Eddie Plant Wiem, wiem już zauważyłem, nie śledziłem na bieżąco. @Eddie Plant Mało czy nie mało, ważne że swoje i wiesz co palisz, kozak palonko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Lipca 2022 Hmm Mogles poczekac jeszcze, koncowka tez jest wazna 😆 no ale klient nasz pan 😄 Jezeli nie mozesz powiekszyc boxa to musisz inaczej rozplanowac nastepna uprawe. Sam toping to za malo. Plant i tak strzela jak z procy po przelaczeniu. Widze u siebie rozne rodzaje ciecia i mainline jest super alternatywa dla malych boxow. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 5 Lipca 2022 Dzień 82/67 Temp.: 28*C / Wilg.: 54% Critical Ms. X 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 5 Lipca 2022 Fajnie wygląda 🙂 trzymam kciuki do końca. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 5 Lipca 2022 Ładne zdrowiutkie lampa im nie szkodzi 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 No Eddie zajebiście się to prezentuje. 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 8 Lipca 2022 Muszę przyznać panowie, że to jak rośnie ten darmowy critical przerasta moje oczekiwania xd pomimo wielu błędów, braku czasu i generalnie szafkowym boxie, to topy puchną w cholere. Mój kolejny wybór to 3x Critical. Apropo, ktoś już zgaduje co to za Ms. X? Xp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Lipca 2022 @Eddie Plant jeszcze za wczesnie zeby dostrzec roznice w odmianie 😄 ale ja sprobuje Buble Kush? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 8 Lipca 2022 @Mr.Green niet 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Lipca 2022 Mam jeszcze jakies szanse? Czy byla tylko jedna prob 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 8 Lipca 2022 Northern light? 😁 Też spróbuję 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 9 Lipca 2022 White Russian? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 10 Lipca 2022 Nie nie i nie xd tak @Mr.Green masz 3 szanse 😁 dziś idzie pod kose Critical. Ma moc 👽 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 10 Lipca 2022 87 Dzień Critical - ścinka Wiem, że jeszcze by spuchło, ale terminy gonią. Lecą do mnie 3x critical od rqs i startuje z nowym projektem 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 10 Lipca 2022 Panowie co tu sie dzieje xd generalnie zjebal3m bo w polowie kwitnienia zrobilem supercropping.. i generalnie i to pomoglo i zaszkodzilo... 87 dzień criticala? Duzo za duzo. Ale w ponad polowie chujowa lampa. Moge powiedziec tylko tyle, ze wąsa robie na dwa razy 😊✌ Generalnie szukajcie lepszego zioła na ośce. No nie znajdziecie xd i wie yo kazdy kto odpali swoj stuff Teraz będę robić 3x critical pod tym ts 600. Bedzie gicior w chuj. Juz Teraz to wyglada jakby top z topa wychodzil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach