zbyś123 1 Napisano 6 Marca 2022 ciekawi mnie czy istnieje odmiana lepsza ni gorilla zkitlez ktora ma min. 2 kg na rosline 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Marca 2022 @zbyś123 kto powiedział że 2kg na rośline 😄 ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Marca 2022 @zbyś123 2 kg na roślinę, to by musiało być drzewo, a nie krzak. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Marca 2022 Ta może by i dało rady tyle wycisnąć ale to byś musiał mieć dołek no nw na 200/250l gleby? I wega długiego zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Marca 2022 @mirecki Ja nie twierdzę, że to niemożliwe, choć nie wiem czy w naszych zmiennych warunkach, a poza tym taki mamut , by się w każdym plenerze wyróżniał, krzak, jaki by miał dać 2 kg musiałby być monstrualny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Marca 2022 @Zielone krainy olbrzymi by musiał być. Ale takiego dziada trymować to ojjj z 2 dni lekko 😂 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Marca 2022 @mirecki Ja bym się na to nie pisał trymowałem najwięcej 260 g , 3,5-4 h, jakoś wyszło i wystarczy nigdy więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Marca 2022 @Zielone krainy idzie jebla dostać, ja jak out trymuje to tak po 5-6h na 2 dni. Zależy od ilości. Trymujesz mokre czy suche? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Marca 2022 @mirecki Zależy od uprawy, bo inaczej ostatnio suszyłem, poprzednio trymowałem po , bo chciałem zachować liście, by wolniej schło, ale ostatnio ulepszyłem sposób suszenia, więc suszyłem już po trymowaniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 6 Marca 2022 @Zielone krainy korzystałeś może z trimming brush? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 7 Marca 2022 No to w końcu jaka to ta najwydajniejsza odmiana? @Zielone krainy , Konopny Janusz, wy tu na forum chyba najlepsze wyniki osiągacie? @zbyś123 min 2 kg ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Marca 2022 @Ważniak Ja osiągam największe wyniki, jak na moją powierzchnie, ale nie największe ogólnie, bo trudno, by ktoś kto ma namiot 1 m2 lub większy nie zagarnął więcej niż ja z 0,32 m2. Jednak wyniki mam dobre , najlepsze to 2,2 g/ wat. @mirecki Nie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyś123 1 Napisano 8 Marca 2022 @Tester producent. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Marca 2022 (edytowane) @Ważniak ja nie osiągam największych wyników, nigdzie się tym nie chwalę, a raczej moje wyniki są przeciętne i to mi wystarczy do szczęścia Edytowane 8 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyś123 1 Napisano 9 Marca 2022 @Ważniak tak pisze że minimum to 2 kg a maks 2.5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 10 Marca 2022 @Zielone krainy No ja to się bardziej sugeruję przelicznikiem g/W albo g/m2 bo g/szt to jedynie w auto ma sens. Przy sezonowych roślinach wszystko zależy od długości vega. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Marca 2022 @Ważniak Ja mówię o zbiorze 2,2 g z wata, na powierzchnie wychodzi to 264 g z 0,32 m2. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 10 Marca 2022 2.2 g z Wata to dla mnie kosmiczny wynik, ale to w sumie wiele zależy od odmiany, te wydajne zwykle są słabsze od masakratorów. @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Marca 2022 @Ważniak Mi nie potrafi wyjść mniej niż 1,86 g z wata, ale i tak tylko dlatego, że nastawiałem się na mniej, bo chciałem 150 g, ale nie poszło po mojej myśli i wyszło 224 g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 10 Marca 2022 @Zielone krainy Też bym chciał żeby mi tak nie po myśli poszło, teraz zostawiłem rośliny po ponad miesiecznej wegetacji i wszystkie już pewnie uschły. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach