onyx 881 Napisano 9 Kwietnia 2022 @Wojmax uważaj że by jej nie połamać bo to już trochę późny czas na lst choć nie mówię że się nie da tylko trzeba być ostrożnym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 9 Kwietnia 2022 To robić LST czy dać se już spokój co ty byś zrobił na moim miejscu?@onyx @Tester @Udyr A wy Panowie co o tym myślicie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Kwietnia 2022 @Wojmax ja osobiście giąlem o wiele mniejsze, a u Ciebie fakt tłusta ta łodyga do wygięcia. Jeśli nie strzeli to będzie git. Najwyżej tylko szczyt lekko do boku odegnij i to tyle na tym etapie. Oby nie po podlaniu, najlepiej przed. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 9 Kwietnia 2022 Co myślicie o LST git wyszło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Kwietnia 2022 Gęsto w ch... 🙂 weź drucikiem sobie liście odciągnij żeby światło ładnie wpadało na dolne odrosty i pico bello. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 20 Kwietnia 2022 Witam po krótkiej przerwie na wstępie chciałbym wszystkim czytelnikom złożyć życzenia z okazji 4 kwietnia (4.20) niech wam zioła nie zabraknie! Wracając do mojej roślinki, byłem zmuszony zostawić ją na tydzień, przyjeżdżam z powrotem a tu taki widok. Co o tym sądzicie? Ma 12 dużych szczytów i formują się jeszcze kolejne 4. Podlewam po półtora litra na 3 dni. 24 kwietnia przełączam na flo. 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Wojmax wytnij niepotrzebne śmieci z dołu i doświetl odrosty tam gdzie chcesz mieć ładne kwiaty. Poza tym spoko jest 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Udyr Masz na myśli wszystkie dolne liście które zasłaniają szczyty? I drugi moje pytanie czy jest jakaś zasada ucinania liści, chodzi mi np o ilość, bo nie chciałbym żeby mi stanęła w rozwoju, czy ciąć według swojego uznania? W niedzielę przełączam na flo, ale zamierzam również tego dnia podlać i się zastanawiam czy dodać do wody 2ml Terra grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Wojmax nie wszystkie. Te które przeszkadzają tylko, nie opłaca się golić za mocno. Po przełączeniu też będzie trzeba wyciąć sporo dolnych odrostów tzw. "popcornu". 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie dodawaj grow bo ciemna jest. Liście jak @Udyr Ci pisze. Najlepiej z dołu, zrobić przewiew, te które dolne odrosty zasłaniają staram się odgiąć w dół, wzdłuż łodygi głównej. Jak się nie da i chce bardzo doświetlić doły to ucinam liścia, który zasłania odrost, ale na jednym krzaku miałem 2 takie przypadki. Liście są potrzebne 😉 Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez grolsch3 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 21 Kwietnia 2022 Ej a Blooma kiedy dodawać? Btw śmieszna sytuacja wyszła bo Terra Grow nie użyłem ani razu i się nie zapowiada żebym go użył 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Wojmax normalne jak w ziemi jest azotu wystarczająco, na blooma przyjdzie jeszcze czas jak zacznie kwitnąć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Wojmax wywal wszystkie liście wiatrakowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 21 Kwietnia 2022 A fotosynteza itp itd?@Barney's Przecież to liście produkują energię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 22 Kwietnia 2022 @Wojmax produkuje energię żeby utrzymać te liście wiatrakowe a nie iść do góry i zasłania odrosty czyli kolejne szczyty które dadzą ci plon musisz ją ogolić trochę i od dołu wywal wszystkie odrosty w 1/3 rośliny żeby ją pobudzić do wzrostu i nie skupiała się na dolnych partiach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 22 Kwietnia 2022 @Wojmax ładnie wygląda 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Jutro przełączam na flo czy według was coś powinien zrobić, widzicie jakieś niedobory? Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez Wojmax @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 23 Kwietnia 2022 j@Wojmaxjktory to dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 23 Kwietnia 2022 @guma1993 54, tydzień obsuwy przez to że podczas przesadzenia ujebalem pół korzenia 😞 @guma1993 A czemu pytasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 23 Kwietnia 2022 @Wojmax pytam bo swoje mam też na 60 dniu , pierwszy raz hoduje i też po drodze miałem swoje problemy, złamana łodyga np. ;( @Wojmax u mnie nadmiar potasu, zły trening przez to że złamana łodyga W zasadzie 31 dzień pod lampą i w boksie , wcześniej na parapecie były Wzór odmiany to nie jest hehe ale może coś popalimy z tego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach