Juras80 64 Posted April 24 Dzień 58/55 4 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 99 Posted April 24 @Juras80 bardzo fajno to wygląda😁👍 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted April 27 (edited) Wczoraj przypadkiem malutki top od Critical + AUTO CBD wiec oczywiście nie mógł się zmarnować 😁 70c 40 min i kaszel murowany 😁Pomijając fakt walorów smakowych Powiem jedno. Zakochałem się od pierwszego spalenia. No kurczę chce się tak czuć zawsze błogie uczucie i koncentracja 1000 ciało zrelaksowane pełne szczęście ,lekkość i czyste myśli Lekarstwo na całe zło. Wiec dzisiaj nie mogłem oprzeć się pokusie i nożyczki w ruch poszły😎 Teraz trochę z innej beczki . Nie umie z cała pewnością określić stopnia dojrzeniu trichomów jak by któryś z was mi powiedział czy kosa czy czas mam , będę bardzo wdzięczny. 1 2 3 Edited April 28 by Juras80 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 801 Posted April 28 @Juras80 mleczaki kopać pewnie kopią ale pytanie czy ci faza taką odpowiada Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted April 28 41 minut temu, Szym napisał: @Juras80 mleczaki kopać pewnie kopią ale pytanie czy ci faza taką odpowiada Mi bardzo odpowiada faza energetyczna. Nie lubię kanapowej zamuły. Lubię pobudzenie ,energię. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted April 28 @Juras80 Kwestia tego że jeśli dziś kosa to czy nie stracę na mocy i fajnej bani. Nie wiem czy nadają sie już czy jeszcze trzymać Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 801 Posted April 28 @Juras80 no jak bursztynu nie ma to jeszcze pełnej mocy nie będzie 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 99 Posted April 28 Trochę wkradła się aberacja monochromatyczna xd Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Brazil Munster 465 Posted April 28 Poczekał bym z tydzień. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted April 28 1 godzinę temu, Juras80 napisał: Mi bardzo odpowiada faza energetyczna. Nie lubię kanapowej zamuły. Lubię pobudzenie ,energię. Spróbuj ostre zdjęcie zrobić z lupą do tel doczepiona godzinę zajęło mi wykonanie tych fot😁😁 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 841 Posted April 28 36 minut temu, Brazil Munster napisał: Poczekał bym z tydzień. Oj tak, nawet żeby trochę spłukać te nawozy co ma w sobie. @Juras80 jeśli dużo piją to lej wody ile się da. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted April 28 Dzis doszły nowe zabawki😎😁 wszystko pójdzie w coco perlit 70/30% i trzymam kciuki. Ponoć ten komplet wystarczy jedynie podlewać odstana woda i bez problemów ma być. jak skończę te relacje będę relacjonować jak na tym syfie małe będę rosły. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 841 Posted April 28 @Juras80 obyś pilnował dolewania orgatrexu i baxtrexu do kokosa to życie sobie będzie latać. Z 50 elzbietek taki zestaw ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted April 28 (edited) 45 minut temu, Udyr napisał: @Juras80 obyś pilnował dolewania orgatrexu i baxtrexu do kokosa to życie sobie będzie latać. Z 50 elzbietek taki zestaw ? 2x10 na donice 12l zamierzam stosować jak producent zaleca Edited April 28 by Juras80 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted April 28 1 godzinę temu, Udyr napisał: @Juras80 obyś pilnował dolewania orgatrexu i baxtrexu do kokosa to życie sobie będzie latać. Z 50 elzbietek taki zestaw ? Druga sprawa gdzieś czytałem że przy coco trzeba porządnie przelewać Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 841 Posted April 28 @Juras80 nie znam się wogole na coco. Ale to chyba szybko wysycha, może dlatego trzeba przelewać. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted May 2 Dzień 66/63 siatka pomogła bardzo zrobić porządek , żałuje ze pomimo iż od dawna była pod ręka dziś dopiero ja założyłem. O wiele lepiej rozplanowana jest uprawa. jak na razie bardzo dużo przeźroczystych trichomów . Strasznie wlecze się to pod koniec. Trudno szacować ile jeszcze 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barney's 160 Posted May 11 @Juras80 bite 2,3 tyg Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted May 11 Była ścinka 7 Kraków na mokro wyszło 611g ciekawe ile po wysuszeniu zostanie. Dwa jeszcze dochodzą myśle ze 3 tyg i nóż 2 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 64 Posted May 28 Bardzo dziękuje za wszelkie uwagi. Uważam , ze popełniłem błąd przy podlewaniu na samym początku. Lalem po prostu za mało. Gdy używacie materiałowych donic lejcie serio dużo. Dopiero prawidłowo podlana roślina jest gdy cały materiał jest mokry. Lalem zbyt powierzchownie przez co robiła się bariera i korzeń słabo się ukształtował co było można dobrze zaobserwować po usunięciu rośliny z donicy. To ze gdzieś woda zaczyna przeciekać to norma podczas podlewania to norma i nie znaczy ze roślina ma już dość wody. Po prostu w tym miejscu było za dużo za raz lana. Wynik malo imponujący . Wyszło Ok 250g z 9 roślin na 1.44m2 powierzchni. palenie dość dobre ale dupy nie urywa jedynie BIODIESEL fajnie trzepie trochę kwasowo jeśli chodzi o kolory. Dzięki wielkie za uwagi. Już ruszyła nowa maszyna Autopoty , AirDome , coco perlit , na biotabs pełen zestaw wczoraj przesadzane maja 2 tyg ale to już inny temat Pozdrawiam serdecznie wszystkich zapaleńców Proszę zamknąć temat. Powodzenia każdemu , dużych plonów 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites