Growerseed 495 Posted July 28, 2022 Wy od kiedy liczycie flo na sezonach od momentu przełączenia światła czy jak już dadzą oznaki? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 262 Posted July 28, 2022 23 minuty temu, Udyr napisał: @Juras80 Bardzo ładnie to sobie leci. Po kosie adres na poste restante podam na sampla. Hah 😄 A żona jaka szczęśliwa bo na godziny nie znikam. Wcześniejsze uprawy miałem w ziemi nawożone biobiz i 9 automatów w donicach materiałowych. Musiałem lać powoli. Czasu mi to zajmowało w chu…j Najgorzej jak musiałem inne robić kilka różne proporcje dla roślin gdy miały braki . To mi z 3 h szło na podlanie trening ect. Teraz tylko zaglądam 1 dziennie podciąć liście, trening zrobić. Żona w końcu przystała marudzić ze tyle czasu na to poświęcam a nie skończyłem remontu kuchni jeszcze 😁 1 minutę temu, Growerseed napisał: Wy od kiedy liczycie flo na sezonach od momentu przełączenia światła czy jak już dadzą oznaki? Ja od chwili przyłączenia Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lemon Gelato 176 Posted July 28, 2022 @Juras80 piękne krzaki. Zajebista relacja kolego. Takie krzaczki aż miło się ogląda. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 262 Posted July 30, 2022 Dzień 77/44 flo Korci mnie by je podgolić jeszcze poniżej , tylko czy to ma sens. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted July 31, 2022 @Juras80 Coraz bliżej jesteś właściwej kolorystyki na tej fazie kwitnienia, jeszcze lekko stopuj azot i oddawaj na jego rzecz pola pierwiastką P i K, by roślina skupiła się pod względem tego, co jej dostarczasz optymalnie na kwitnieniu i produkcji plonu, a ostatecznie , by zbudowała obfity w rozmiarze i smaczny , a także mocny owoc. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 262 Posted August 2, 2022 tydzień 12 i 5 kwitnienia 1 raz takie bydlaki mi wyszły😎😎🥳 pojęcia nie mam ile się mogę spodziewać towaru. Jak szacujecie ? Ile tygodni myślicie ze im trzeba? zapach tak mocny sosnowo ziemny ze odurza przy wejściu a wszytko lepi się od żywicy. Jest pięknie 1 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted August 2, 2022 @Juras80 Gęsto, jak w kambodży w środku lasu tropikalnego. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 262 Posted August 2, 2022 12 minut temu, Zielone krainy napisał: @Juras80 Gęsto, jak w kambodży w środku lasu tropikalnego. Taa idzie się rozmarzyć. Chętnie bym tam zamieszkał z maczetą Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted August 2, 2022 @Juras80 Maczeta wejdzie przy kosie :D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 4,269 Posted August 3, 2022 Elegancko to idzie 🙂 w ile ta odmiana kwitnie? Maczeta to ujjj.. tu by sie maly kombajn przydal 😄 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 262 Posted August 4, 2022 W dniu 03/08/2022 o 06:23, Mr.Green napisał: Elegancko to idzie 🙂 w ile ta odmiana kwitnie? Maczeta to ujjj.. tu by sie maly kombajn przydal 😄 Problem w tym ze nie wiem. Miałem trochę pestek gratisów i tak to wyglada każda z innej parafii Trochę mnie martwą liście podpalone coś czuje ze nie potrzebnie dałem wczoraj heven od biobiz i lekko się wypaliła , może ? No i powoli idą jak by się zatrzymały , trochę się martwię czy to szczyt ich rozwoju bo marnie bym wyszedł. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Udyr 2,138 Posted August 4, 2022 @Juras80 wzdłuż już wyrosły, teraz czas na masę 🙂 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 262 Posted August 4, 2022 Dzień 81/46 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted August 4, 2022 @Juras80 No nareszcie dobre kolory , ładnie . Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 6, 2022 @grolsch3 no ładnie sobie lecą 🙂 pozdro Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Juras80 262 Posted August 14, 2022 4 dni po za domem i zastałem smutny widok. Pic mają a wygadają jak by usychala szczególnie jedna. Z reszta martwi mnie tez bardzo słaby kwiatostan. Nie ma dużych topów ale stawiam na swój błąd. Za dużo razy robiłem im fim i tym zjebalem. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted August 14, 2022 @Juras80 Wyssały się z pierwiastków zdecydowanie za mocno, jak na ten etap kwitnienia. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 14, 2022 (edited) @Juras80 Te jeszcze nie są uschnięte byś zobaczył co ja zobaczyłem po powrocie z delegacji, z pięknych krzaków zostały patyki liście doszczętnie zniszczone uschnięte, zebrałem trochę palenia ale głównie dlatego że liście osłoniły topy, no i nie były takiej jakości jak gdyby doszły do siebie normalnie i zakwitły do końca a nie uschnęły. Będzie git tylko mi się wydaje że powinieneś teraz dużo częściej nawadniać rośliny, i stosować nawozy w odpowiednich proporcjach. Pozdro Edited August 14, 2022 by Guest Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Zielone krainy Posted August 14, 2022 @Szwagrom W jakiej delegacji ty @Szwagrom byłeś, jak ostatnio pisałeś, że robisz na budowie? :D jakaś delegacja w sensie oddelegowano cię na inną budowę? :D Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted August 14, 2022 (edited) @Zielone krainy Ty akurat znasz tą historię bo już ją kilka razy ci opowiadałem.. 😂 Edited August 14, 2022 by Guest Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites