Jump to content
Juras80

AutoBrooklyn Sunrise x3/Critical Auto CBD x1/Berry Ryder Auto x3/ Auto BioDiesel Mass x3/1200X1200X2000 Box

Recommended Posts

23 minuty temu, Udyr napisał:

@Juras80

Bardzo ładnie to sobie leci. Po kosie adres na poste restante podam na sampla. Hah 😄

A żona jaka szczęśliwa bo na godziny nie znikam. Wcześniejsze uprawy miałem w ziemi nawożone biobiz i 9 automatów w donicach materiałowych. Musiałem lać powoli. Czasu mi to zajmowało w chu…j 
Najgorzej jak musiałem inne robić kilka różne proporcje dla roślin gdy miały braki . To mi z 3 h szło na podlanie trening ect. Teraz tylko zaglądam 1 dziennie podciąć liście, trening zrobić. Żona w końcu przystała marudzić ze tyle czasu na to poświęcam a nie skończyłem remontu kuchni jeszcze 😁

1 minutę temu, Growerseed napisał:

Wy od kiedy liczycie flo na sezonach od momentu przełączenia światła czy jak już dadzą oznaki?

Ja od chwili przyłączenia 

@Juras80 piękne krzaki. Zajebista relacja kolego. Takie krzaczki aż miło się ogląda.

Guest Zielone krainy

@Juras80 Coraz bliżej jesteś właściwej kolorystyki na tej fazie kwitnienia, jeszcze lekko stopuj azot i oddawaj na jego rzecz pola pierwiastką P i K, by roślina skupiła się pod względem tego, co jej dostarczasz optymalnie na kwitnieniu i produkcji plonu, a ostatecznie , by zbudowała obfity w rozmiarze i smaczny , a także mocny owoc.

tydzień 12 i 5 kwitnienia 
1 raz takie bydlaki mi wyszły😎😎🥳 pojęcia nie mam ile się mogę spodziewać towaru. 
 Jak szacujecie ? 
 Ile tygodni myślicie ze im trzeba? 
zapach tak mocny sosnowo ziemny ze odurza przy wejściu a wszytko lepi się od żywicy. Jest pięknie 

9B3D1271-B707-45F4-9056-490E465A9956.jpeg

CCCE72BF-B07F-4C7C-BA41-D0AB035853BB.jpeg

W dniu 03/08/2022 o 06:23, Mr.Green napisał:

Elegancko to idzie 🙂 w ile ta odmiana kwitnie? 

Maczeta to ujjj.. tu by sie maly kombajn przydal 😄

Problem w tym ze nie wiem. Miałem trochę pestek gratisów i tak to wyglada każda z innej parafii 

Trochę mnie martwą liście podpalone coś czuje ze nie potrzebnie dałem wczoraj heven od biobiz i lekko się wypaliła , może ? 

No i powoli idą jak by się zatrzymały , trochę się martwię czy to szczyt ich rozwoju bo marnie bym wyszedł. 

283B0DA7-9B08-462C-B0F4-7F4940400E14.jpeg

B26F289E-E7D3-4A69-BDA3-1CBB9A0A14E4.jpeg

320A529D-B505-419F-B508-4A68A9007787.jpeg

B84A7C67-87FD-459D-B234-E2B129FA7928.jpeg

32C085A4-1314-4741-B8DC-4F24D19ADA6E.jpeg

84FC8743-73F1-41DF-A55B-662ABB5B9A9B.jpeg

4 dni po za domem i zastałem smutny widok. Pic mają a wygadają jak by usychala szczególnie jedna. Z reszta martwi mnie tez bardzo słaby kwiatostan. Nie ma dużych topów ale stawiam na swój błąd. Za dużo razy robiłem im fim i tym zjebalem.

3C7E6E80-F90F-46F6-92FB-B020C7BFDEE4.jpeg

1345E71B-EC18-4639-AC03-31D1D1042AD3.jpeg

Guest

@Juras80 Te jeszcze nie są uschnięte byś zobaczył co ja zobaczyłem po powrocie z delegacji, z pięknych krzaków zostały patyki liście doszczętnie zniszczone uschnięte, zebrałem trochę palenia ale głównie dlatego że liście osłoniły topy, no i nie były takiej jakości jak gdyby doszły do siebie normalnie i zakwitły do końca a nie uschnęły. Będzie git tylko mi się wydaje że powinieneś teraz dużo częściej nawadniać rośliny, i stosować nawozy w odpowiednich proporcjach. Pozdro

Edited by Guest

Guest Zielone krainy

@Szwagrom  W jakiej delegacji ty @Szwagrom  byłeś, jak ostatnio pisałeś, że robisz na budowie? :D jakaś delegacja w sensie oddelegowano cię na inną budowę? :D