Eddie Plant 99 Posted April 15 @zwiezak966 to gwoja pierwsza uprawa? Dużo się naczytałeś przed co? ^^ bdb. Widzę dobre podejście do tematu. Przynajmniej wiesz o czym gadasz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zwiezak966 43 Posted April 15 (edited) @Eddie Plant Tak to pierwsze grow 😄 dużo czytałem przed startem, żeby wiedzieć z czym to się je, ale na tym nie poprzestałem bo w sumie codziennie coś tam nowego się człowiek dowie. Jak mam chwilę to szperam w necie, przeglądam czyjeś fotorelacje, żeby zobaczyć jakie ktoś błędy popełnił i jakie wyciągnął wnioski itp. Jak to mówią człowiek się uczy całe życie. Złapałem zajawkę na grow i nie zapowiada się, żeby mi się to znudziło 😄 Edited April 15 by zwiezak966 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 99 Posted April 15 @zwiezak966 zuch maładiec 😁 tak trzymaj. Fajna zajawka 😉 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zwiezak966 43 Posted April 20 Dzień 68 Jesień, jesień i jeszcze raz jesień 😄 Ostatnie 2x podlania poszła sama woda, dostanie jeszcze z 2 podlania samą wodą i chyba pójdzie kosa. Topy od dłuższego czasu już nie puchną, sprawdzałem trichomy to w większości mleko, gdzie nie gdzie zaczyna pojawiać się bursztyn także akurat by było, aczkolwiek spodziewałem się, że trochę dłużej to wszystko potrwa. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 801 Posted April 20 @zwiezak966 szybka jest Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zwiezak966 43 Posted April 20 @Szym Myślałem, że będzie jeszcze puchła, ale od dłuższego czasu nie zaobserwowałem żeby coś się działo, jedynie włoski ciemnieją, pokazują się jeszcze nowe. Moim okiem to trichomy są już mleczne, zatem pod ścinkę niebawem, obym się nie mylił. Tak sobie myślę, jaki jest powód, że tak szybko doszła, to może być to, że jest po prostu niska i kwiatów nie ma, aż tak dużo ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Szym 801 Posted April 20 @zwiezak966 taka genetyka Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 99 Posted April 20 @zwiezak966 ale ładnie wygląda 🙂 smasmacznego 😁 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zwiezak966 43 Posted April 21 Decyzja podjęta, pójdzie kosa nawet szybciej niż myślałem. Wczoraj tak bardzo korciło, że ściąłem sampla z dołu, wysuszyłem na szybko w piekarniku i powiem szczerze, że wgniotło mnie w fotel 😄 Nie ma co dłużej czekać. 2 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie Plant 99 Posted April 21 @zwiezak966 napisz ile wyszło na mokro Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zwiezak966 43 Posted April 22 Ścinka w 69 dni, całkiem spoko wynik 😄 Do trymu można się przyjebać, śmiało, ale powiem szczerze, że robiłem to na szybko, dodatkowo od tego zapachu mocno kręciło się w bani. Poprawię trochę na sucho. Wyszło chyba całkiem spoko, nie ważyłem, bo to i tak tylko na moje potrzeby. Dziękuję wszystkim za porady, pomoc na bieżąco w trudnych momentach uprawy. Bardzo dużo wyciągnąłem z tego grow, wiem już jakie błędy popełniłem, następna uprawa na pewno pójdzie dużo lepiej. Z tego krzaczka też jestem zadowolony, roślinka dosyć zbita, nie spodziewałem się, że aż tyle topów z niej zdejmę, gęsto było 😄 Teraz czas na suszenie, curring w słoiku i smoke report. 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
zwiezak966 43 Posted May 10 Palonko trochę poleżało w słoiku, zapach ma dosyć specyficzny, słodki. Nie pachnie typowym towarem od dila, trochę mnie to zastanawiało, ale po przetestowaniu stwierdziłem, że nie ma co się nad tym rozwodzić. Jak dla mnie moc wystarczająca, fajnie rozluźnia, nie usypia, nie gryzie w gardło, nie mam więcej wymagań, jest git 😄 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mr.Green 263 Posted May 10 @zwiezak966 to najwazniejsze 😉 Powiem Ci ze automaty mniej pachna jsk sezony ;))) sam myslalem ze jakies lipne palonko wyjdzie bo straszyli ze tak to jebie ze masakra a sie okazuje ze autosy potrafia byc dyskretne ;)) Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites