Artsos420 0 Napisano 9 Lutego 2022 Siema mam taki problem pojawiaja mi sie plamki na liściach, mam podgrzewanie podłogowe i nie wiem czy to nie od tego bo plamki są tylko na dolnych liściach więc wziąłem wyżej i się chyba nowe nie pojawiają. Proszę o pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 10 Lutego 2022 @Artsos420 ogólnie patrząc na roślinę to nie ma ona odpowiednich warunków do rozwoju 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Lutego 2022 @Tester Michael Jordan w wersji jamajca style, 😀 @Artsos420 kolega roślinka Ci się bardzo wyciągnęła znakiem tego że to czym swiecisz, jest za daleko od planta albo jest za słabe, czym swiecisz? Patrząc na donice ziemia raczej marketowa, liście przyklapnięte świadczą o przelaniu krzoka, daj więcej informacji, Co to za ziemia Co ile podlewasz w jakich ilościach czy sprawdzasz pH H2O przy podlewaniu Czy lejesz im jakieś suple Jakie warunki ma roślina wilgotność i temperatura Czym swiecisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Lutego 2022 @Artsos420 O królu zielonych flamingów ! Podaj dane jw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artsos420 0 Napisano 10 Lutego 2022 @ArteK To jest moja pierwsza roślinka i nie mam lampy tylko jest przy oknie a podlewam małą ilością wody raz dzienie i używam uniwersalnego nawozu do kwiatów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Lutego 2022 @Artsos420 szkoda trochę tego planta. Popatrz w ostatnich postach jest kolega co zrobił szafkę, która zapewni lepsze warunki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 10 Lutego 2022 @Artsos420 wazne że podstawy chwycisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artsos420 0 Napisano 10 Lutego 2022 @Udyr ej a byś dał link bo nie mogę tego znaleść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 10 Lutego 2022 @Artsos420 https://marihuanaforum.pl/topic/7938-box-diy-du%C5%BCo-pyta%C5%84-ma%C5%82o-odpowiedzi/#comment-84708 i w fotorelacji jego masz wygląd końcowy. Większość rzeczy użytych do budowy jest w temacie. Poczytaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach