lukez 0 Napisano 9 Lutego 2022 Witam uprawiam ekstresywnie mona powiedzieć oświetlam 2 żarówkami po 15 vat philips i 1 żarówka LED FULL spectrum 40vat i nie wiedziałem czy coś wyrośnie i przychodzę z pytaniem czy dobrze jest i czy coś będzie plant ma 2 tygodnie odmiana to ak 47 f1 fast version @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Lutego 2022 Jak na 14 dni to mała roślina ale może coś wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukez 0 Napisano 9 Lutego 2022 @konopny_janusz Cześć bo ja właśnie jestem ciekaw mega trzymam to w szafie w kartonie wylozonym folią wyjdzie z 50 gram czy nie ma szans przy takim oświetleniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 9 Lutego 2022 o 50g można zapomnieć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukez 0 Napisano 9 Lutego 2022 @zwiezak966 a na ile można liczyć haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) @lukez kurde w takich warunkach to można ziemnióry hodować. Może do 30g dobijesz Edytowane 9 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 @konopny_janusz Mordko w tym wiadereczku po marmoladzie i z takim oświetleniem to 15 g to max co z tego wyjdzie, zwłaszcza że to fast jest.@lukez najpierw warunki trzeba zapewnić dopiero potem siać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @ArteK Mówiłem to samo. Zaraz po tym autor posta pocisnal ze mnie że nie mam racji. Oto wyniki 😄 Tak wiem, ch... Się znam 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr 😂😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) @lukez Hahahaha Hahahaha 😂 @ArteK leżę ze śmiechu, spojrzałem na te komentarze później na krzaka z pierwszego posta i nie wytrzymałem ale już mi przeszło Edytowane 9 Lutego 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 9 Lutego 2022 @konopny_janusz no pierwszy grow to na plon nie ma co liczyć, raczej nauka na błędach "donica" nawet jest przeźroczysta xD to jak ma 14 dni to zaraz kwitnąć zacznie chyba że znacie jakieś patenty na kopcenie łodygi 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach