Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @dragu907 To jest 0,36m czy 0,64m ? @dragu907 To jest 0,36m czy 0,64m ? @dragu907 To jest 0,36m czy 0,64m ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Lutego 2022 @dragu907 Na jaką powierzchnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 Ale mi się strona zmulila -.- @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr @Udyr @ArteK @ArteK @Zielone krainy 40x40x140 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 (edytowane) Powinno styknac Można by jeszcze pokusić się o kąt padania światła, sprawności żarówek itp. ale po co. Rośnie, może tylko nie puchnąć jak należy z małym światłem. Ot mały problem. Edytowane 9 Lutego 2022 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr czyli za wszystko odpowiada światło ? Zawodnik w takim samym boxie z 7 tymi żarówkami wyczarował coś pięknego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 Nie no żarówki są ok, rozpędziłem się z liczeniem pod większe powierzchnie. Masz 12k lux to styka. Wydawała mi się większa ta Twoja szafa, bo sam walczę w 40x40. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 9 Lutego 2022 Ja mam 0,16 m2 @Udyr zbyt mały wskakuje na coś większego jak to się uda i inne leży jakiś ciekawy panel @Zielone krainy @Udyr ogólnie zobaczymy czy to doprowadzę do końca jak się uda to fajna zabawa trochę lepszy sprzęt i bEddie git ogólnie to forum bezpieczne czy jest tu psów naje****? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @dragu907 jak się pilnujesz to jesteś bezpieczny, jakieś hauhau wiadomości czasem wpadają, to się je zlewa 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr a masz jakąś dobrą stronę z pestkami żeby nie były takie no name co ja trafiłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Lutego 2022 @dragu907 z poza Polski nie będę Ci polecał sklepów, bo nie zamawiam z ojczyzny. I na forum nie podajemy raczej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 9 Lutego 2022 Oglądam teraz te relacje to moje dzieło bardzo kulawo wygląda w lekkim stopniu tego określenia 😂😂 @dragu907 @Udyr @Udyr lepiej z odżywkami na następną sesje się przygotuje A teraz to jak ten wariant co drugi dzień w sklepie bo cały czas coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 11 Lutego 2022 @Udyr Panowie coś ruszyło jakby zaczęła puchnąć jutro wjedzie stymulator kwitnienia + p k 13/14 cal mag 😀 nie puchnie w takim tempie jakbym chciał ale ważne że powoli ruszyło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Lutego 2022 @dragu907 zacznij od połowy dawki tego pk, żeby ich nie spalić takim przeskokiem w żywieniu. Dobrze że ruszyły bo smutno się na głodne planty patrzeć 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 11 Lutego 2022 @Udyr smutno to mało powiedziane do tego lać te odżywki z biobizza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Lutego 2022 @dragu907 Nie wiemy jak teraz wyglądają jak im się polepszyło. Nie potrafimy wróżyć fusów 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 11 Lutego 2022 @Udyr dobra to napiszę wam tak jutro jak już będę miał wszystko łącznie z testem pH wrzucę zdjęcie i poczekam na rady Zauważyłem że końcówki liści tak jakby schły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 11 Lutego 2022 @dragu907 Jesli schną te które były żółte to już raczej normalne. Zobaczymy uradzimy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 13 Lutego 2022 @Udyr siemanko teraz to wygląda tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Lutego 2022 @dragu907 odżyły, to cieszy oko 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach