Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 dobre źródło ? Nie wiesz ile temat rąk widział. Najlepszym źródłem jest własna szafa/ spot na out. Mało im i tak lejesz w takim stadium, nawet jak na małe donice. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr Ta. Nawet w aptece niektóre partie wyglądają gorzej jak "osiedlak hazel" ponoć to co do Polszu idzie to odpad. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @ArteK czyli to podobna sytuacja jak z węglem, ubraniami itp... Ja po zakupie pewnej torby od dilla postanowiłem w tydzień że odpalam uprawę. Mała bo mała, ale wiem co w płuco ładuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr to prawda, cała tablica Mendelejewa potrafi być zawarta w sztuce, ale to wszędzie Nl DE UK z uncji zrobić x2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @ArteK Nigdy nie zdarzyło mi się haftać po paleniu. A po strzale z bonga tego dziwnego towaru zdychalem dwa dni. Wracając do tematu, jeśli chcesz zrobić coś dobrze- zrób to sam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @Udyr albo miej kogoś kto za % odwali robotaju😂✋ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @ArteK zamówiłem już to do mierzenia tego pH i będziemy interweniować cal mag też jutro kupię może coś jeszcze kupić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 ogolnie przy oświetleniu LED cal mag jest wskazany, najlepiej czysty bez azotu, canna nie jest czystym bo zawiera azot biobizz bodajże jest odpowiedni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @ArteK prezes powiedz mi co mam dokładnie kupić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 biobizza cal mag 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 Możesz kupić, jakiś środek do zabezpieczenia topów, jak nie masz. Stymulator kwitnienia też swoje by zrobił, ale jak nie masz hajsu to wystarczy bloom + pk 13/14, calmag ,ale bez azotu, niektóre mają azot w składzie. No i środek ph minus , jak musisz zbijać ph swojej wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 wszystko pięknie tu Towarzystwo rozpisało 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @ArteK @Zielone krainy one strasznie śmierdzą jak z jakiejś obory @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 to jak wkońcu śmierdzą czy nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @ArteK @Zielone krainy ale nie grassem tylko jak z obornika @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 tylko ta jedna? Czy wszystkie? Jak capi gnojem to możliwe że za często podlewasz, złota zasada to donica w rękę i na wyczucie, nie ma złotej recepty na grow to wszystko musi się sprowadzać do obserwacji i podejmowania rozsądnych decyzji, jak dzisiaj posłałeś nawozami to daj im czas niech wypije wszystko z ziemi nawet niech liście lekko opadną, krzywda im się nie stanie, lepiej przesuszyć niż przelać, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 8 Lutego 2022 @ArteK @ArteK @Zielone krainy w piatek kupię co kolega wymienił jak to nie będzie szło w dobrą stronę przez 2 tygodnie to idzie pod kosę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lutego 2022 @dragu907 Na tym poprzednim zdjęciu topy były jeszcze słabo spuchnięte, czym ty im świecisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Lutego 2022 @Zielone krainy O właśnie, tego nawet się jeszcze nie dowiedziałem, a raczej nie pytałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dragu907 2 Napisano 9 Lutego 2022 @Udyr @Zielone krainy 8x Philips 13w jedna 1500 lumenów barwa 2700 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach