Juras80 273 Napisano 28 Stycznia 2022 Nie wiem co im podać by kolorów nabrały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 28 Stycznia 2022 @Juras80 lałeś im azot? jak ph ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 28 Stycznia 2022 PH 6.2/6.3 zawsze a daje Biobizz try pak według tabeli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @Juras80 Azotu masz nadmiar, jak na kwitnienie, bo za ciemne są, a pierwiastków K i P ci lekko brakuje, zostaw azot lej pk , jak je masz, jak nie masz to lej czystą wodę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 29 Stycznia 2022 ładuj PK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Stycznia 2022 Szczyty są bardzo giętkie i delikatne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Stycznia 2022 @Zielone krainy orientujesz się czy Biobizz ma jakieś Pk bo szukam i ja nie widzę a boje trochę się mieszać produkty. Jak już leje bio chce do końca tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Stycznia 2022 @Juras80 Biobizz nie ma typowego pk. Cały zestaw nawozów odpowiednio podawany wystarcza do końca życia roślin. Top max i bloom ma pk w sobie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Stycznia 2022 @Udyr mialem problemy z tą roślina i 2 razy robiłem flush przez co wypłukalem ja z pierwiastków. Teraz podawany według tabel nawóz nie wystarcza. jaki jest Pk bezpieczny , który można dawać z Biobizz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 29 Stycznia 2022 @Juras80 Moze pk od biotabs ? Tylko trzeba uważać, podobno cholernie mocny jest jak na bio. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Stycznia 2022 Takie pytanie , czy jak leje PK to odstawiam resztę od Biobizz ? kupiłem bio - heaven na próbę. Ciekaw jestem czy cena przełoży się na efekty. chce jeszcze Biobizz microbes kupić choć drogi ale lubię inwestować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Stycznia 2022 @Juras80 Jaki skład ma ten bio-heven, nie lej niczego, co zawiera azot , jak nie ma azotu to możesz lać, jak to P i K. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Zielone krainy napisał: @Juras80 Jaki skład ma ten bio-heven, nie lej niczego, co zawiera azot , jak nie ma azotu to możesz lać, jak to P i K. Znikome dawki NPK : 0.91-0.18-0.24. inna sprawa. Czy jak daje PK to odstawiam Biobizz ? i czy ma sens dawać pk teraz tej roślinkę ? mysle że za 2 tyg do ścięcia . Tak na oko. jutro pod mikroskop dam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Stycznia 2022 @Juras80 Jak masz zamiar kosić za dwa tygodnie to sama woda, albo woda z miodem, nie dawaj w takim razie nawozów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juras80 273 Napisano 29 Stycznia 2022 58 minut temu, Zielone krainy napisał: @Juras80 Jak masz zamiar kosić za dwa tygodnie to sama woda, albo woda z miodem, nie dawaj w takim razie nawozów. A jakie proporcje miodu do wody @Juras80 biobizz pisze żeby nawozić tydzień do ścinki i flash. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 30 Stycznia 2022 @Juras80 Daj dwa tygodnie, masz ciemne rośliny, powinny się wyssać z ziemi też powinny wyciągnąć wszystko tydzień im nie wystarczy, dwa to minimum. 10 ml miodu na 1 l wody. @Juras80 Poza tym tak na oko to te topy nie wyglądają na dojrzałe, masz zdjęcia trichomów? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach