Wojmax 92 Napisano 27 Stycznia 2022 (edytowane) Ziemia lighmix od firmy plagron Wybrałem dwa zestawy nawozów i nie wiem który będzie lepszy dla mojej pani (Puprle Queen) Zestaw 1: 1. Biohumus forte - veg 2. Planton K - flo 3. Plagron pk 13/14 4. GHE Ripen Zestaw 2: 1. Terra Grow - veg 2. Terra Bloom - flo 3. Plagron pk 13/14 Według was który zestaw jest lepszy (z uzasadnieniem 🙂 ) Edytowane 27 Stycznia 2022 przez Wojmax @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 27 Stycznia 2022 2 - bo przydalby sie azot 🤣 a po co dublowac pk 13/14 ripenem ktory tez jest takim nawozem co ma pk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 27 Stycznia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Szczerze Ci powiem że myślałam że Ripen się używa w ostatnich 10 dniach kwitnienia żeby lepsze zbiory były, ale skoro tak mówisz... Dobra, w każdym razie dzięki wielkie za radę! Ps. Spodziewajcie się fotorelacji z Purple Queen w 2 tygodniu lutego postaram się do tego czasu ogarnąć sprzęt i zacząć uprawę! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 27 Stycznia 2022 Właśnie dlatego, ze producent podaje ze uzywa sie go w ostatnich dniach zycia krzaka to Ripen zyskal zla slawe nawozu który "psuje" smak palenia. Bo w rzeczywistosci nie rozni sie prawie niczym od innego tego typu nawozow fosforowo-potasowych zwanych PK. Pozdrowki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2022 Oczywiście że lepszy drugi, jak porównujesz Biohumusa do nawozów plagron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojmax 92 Napisano 27 Stycznia 2022 @konopny_janusz @Niemedyczny_Użytkownik @Niemedyczny_Użytkownik Dzięki Panowie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach