ŁukaszEnko 2 Napisano 21 Stycznia 2022 Siemka jak w temacie, jakie polecacie NAJMOCNIEJSZE automaty? Plon i czas dojrzewania nie mają znaczenia. Dla mnie liczy się jakość ale musi to być automat. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 21 Stycznia 2022 To przejrzyj dział foto-relacje, albo opisy odmian, to ze producent napisze 24% thc nie znaczy ze nawet połowe tego uzyskasz, chodzi tu o prowadzenie uprawy, dbanie o rośline, poprawne określenie trichomu, to jest gwarancją mocy, zaczynasz przygode z grow to ogarnij se jakiegoś Ak odmiana wytrzymała, 🙊@ŁukaszEnko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszEnko 2 Napisano 22 Stycznia 2022 @ArteK Nie zaczynam przygody tylko szukam mocnego automatu. Przeglądałem fotorelację na forum i przejrzałem sklepy z nasionami ale chciałem zapytać też innych użytkowników 😑 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 22 Stycznia 2022 @ŁukaszEnko celował bym w automata indice @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Włóczykij 245 Napisano 22 Stycznia 2022 Jak ma być mocne, to nie celowałbym w automata @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach