Artor 2 Napisano 1 Stycznia 2022 Witam jestem na tym forum pierwszy raz Posiadam odmianę ak47 auto proszę o ocenę ewentualną pomoc co zmienić. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 1 Stycznia 2022 @Artor nie dałeś informacji o sprzęcie więc nie wywróżymy ze zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Artor W zależności od od dostępnego miejsca,zaczął bym od doniczki. Ma ona chociaż 2l ? Tak kontrolnie pytam. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 1 Stycznia 2022 (edytowane) Ile ona ma to podstawowe pytanie bo to na ile wygląda to może być różnica zależnie od sprzętu jaki używasz. Daj więcej info a najlepiej wszystko lampa,growbox,wymiary,woda,ph,ec,nawiew,filtr,wyciąg, Jakie odżywki,nawozy i TRENINGI ? itp itd @Artor Krzak zawsze mniej więcej potrzebuje 8-12 L doniczkę taki automat Edytowane 1 Stycznia 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Lemon Gelato Raczej bym się kierował od 5l w górę.Auto maja na tyle krótki czas od kiełka do kwiata że nie zdąży wykorzystać przestrzeni. Chyba że robisz SoG to możesz i w litrach trzymać 🙂 @Artor Wygląda na zdrową, podaj więcej info 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artor 2 Napisano 1 Stycznia 2022 Doniczka ma 6,5l , ziemia palagron , lampa led 100w, jeden wentylator Roślinie podaje wodę o zawartości 6ph Zrobiłem również trening lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Artor to ja coś z określeniem wielkości mam skoro tak. Jak się uda to nagnij i główny szczyt w którąś stronę i będzie ok. Nie ma się do czego przyczepić. Oby tak dalej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 1 Stycznia 2022 @Artor to chyba męszczak albo mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Stycznia 2022 @Kibic Tam raczej nie ma jeszcze nic co by określało płeć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artor 2 Napisano 2 Stycznia 2022 20 godzin temu, Kibic napisał: @Artor to chyba męszczak albo mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 2 Stycznia 2022 @Artor pokazała płeć, to Pani nie pan. btw wlasnie rozpoczyna sie w niej proces kwitnienia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artor 2 Napisano 2 Stycznia 2022 @ArteK Kiedy zacząć podawać nawóz na kwitnienie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 2 Stycznia 2022 @Artor to dopiero wstęp do kwitnienia to tak na wstępie. Napewno producent tabele dawkowanie kiedy jak i gdzie podał. Roślina wygląda na zdrową,Teraz jak najmniej stresu i niech rosnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artor 2 Napisano 6 Stycznia 2022 @ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Stycznia 2022 @Artor ph? Co lejesz im ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artor 2 Napisano 6 Stycznia 2022 @ArteK pH leje dobre a ostatnie co jej dawałem to z tydzień temu dawałem jeszcze nawóz na wzrost @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 Też miałem to ostatnio i mi zaczęły zolknac młode liście ale od środka do zewnątrz, poprawilem ph, bo było poniżej 6.0 i spryskalem ja dwa razy calmagiem i później, syplem łyżkę dolomitu po jakimś tyg wszystkie liście były pięknie zielone. A tu jest inaczej... może czegoś za dużo dałeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Stycznia 2022 @Artor co znaczy dobre ph. Jakie masz ph przy wyplywie jak podlewasz. Bo odstawiam ze to bedzie jako pierwsza przyczyna, dalej lawina sama juz leci. Musisz sprawdzić bo moze w ziemi masz ph za wysokie, nawozy lwje sie wtesy kiedy widzisz braki u rosliny kolega. Ja bym przelał to wodą ph 6.0-6,2 i zobaczysz czy zablokowałeś krzaka czy nie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artor 2 Napisano 6 Stycznia 2022 @ArteK @ArteK tylko że ja cały czas leje 6.00 ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 6 Stycznia 2022 @Artor dobra. Końcówki są popalone ewidętnie. Lampa Ci nie przypala? Co jej lejesz z supli od kiedy w jakich ilościach, Dodaj zdjęcie całej rosliny 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach