Siemanooooo 0 Napisano 27 Grudnia 2021 Witam mam pytanie ponieważ mam problem z rośliną nie wiem jak to się stało ale lekko nadpękła główna łodyga rośliny Pęknięcie jest nie wielkie ale nie mam pojęcia co zrobić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 27 Grudnia 2021 Nic sie nie stanie. Prawdopodbnie to jest od tego ze zbyt mocno zacisnales petle jak robiles lst A jesli fsktycznie jest peknieta/naderwana to sklej tasma na sztywno i dojdzie do siebie@Siemanooooo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 28 Grudnia 2021 @Siemanooooo zrośnie sie, staraj sie automatyczne odmiany jak najmniej stresować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Grudnia 2021 @Siemanooooo bardzo łamliwe są te LSD auto bo mam aktualnie dwa i chyba z 5 złamań xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach