Adekon23455 0 Napisano 23 Grudnia 2021 Wiem że wygląda to strasznie ale chciałbym się dowiedzieć co muszę zrobić żeby do tego nie doprowadzić Zdjęcie z lipca tego roku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 23 Grudnia 2021 @Adekon23455 to napewno sprawka skrzata z lodówki co swiatło zapala i gasi😅 A tak serio to obstawiam mszyce. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 23 Grudnia 2021 @Adekon23455 podaj więcej info co im lałeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 25 Grudnia 2021 @Adekon23455 Standardowo MSZYCE.. Ogólnie jestem blisko natury bo ojciec od zawsze ma warzywa i owoce na ogrodzie no i chciał czy nie coś tam widziałem ale w Ganji jestem GREENGO @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Stycznia 2022 Jak dla mnie to wygląda na ślimaki, ślimaki skurwesyny, bo mszyce by opierdolily krzaka do kości??? Chyba jakieś z Wuhan z laboratorium. Mszyce nie jedzą liści tylko wyssysaja sok z roslin. Ślimaki skurwesyny, jak ja ich nie cierpie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Falco 2 Napisano 29 Maja 2022 Ślimaki na bank zjadły mi w tamtym roku wszystko niech ich chuj . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach