ChinQuan 92 Napisano 7 Stycznia 2022 @onyx No wiem ze się do niczego nie nadaje .. kupiłem bo myślałem ze chociaż będzie dobrze pokazywał wilgotność gleby ale g*owno 🤣. Swierzo co podlane a tam pokazuje ze Sahara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Stycznia 2022 @ChinQuan no to do śmieci a za tydzień dwa swojej rośliny nie poznasz jak porównasz zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 7 Stycznia 2022 @Zielone krainy dzieki tak tez działam. Mam tylko mały problem bo jeden odrost rośnie na gorze i nie ma go jak dogiąć, może się wyciągnie trochę i wtedy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2022 @ChinQuan Dokładnie tak, poczekaj, on zaraz poleci do góry, bo będzie szedł do światła, a wtedy go dogniesz do ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Stycznia 2022 robie update.. roslinka kwitnie i chyba wszystko z nia ok.. ale dalej nie moge ogarnac dlaczego robi mi sie zawsze taka gesta.. widac okolo 5-6 wiekszych topow i obok wychodza mniejsze. Na jakiej wysokosci lampe powinienem miec przy kwitnieniu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Stycznia 2022 Na moje to lampa nisko i liście zbijaja się w sałate. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 26 Stycznia 2022 @Brazil Munster a jaki to ma wplyw na sama rosline? moze jej zaszkodzic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 26 Stycznia 2022 @ChinQuan Tyle że jest niska i nie wyciągnie się jak należy. Moje pierwsze też były małe. Teraz trzymam Leda jak najdalej sie da 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Stycznia 2022 @ChinQuan zaskodzic nic póki co. Chociaz plecha będzie mogła popisać się jak nie będzie przewiewu, bo i plon będzie mały bo to karzelek wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 2 Lutego 2022 siema siema!! Panna troszke sie rozrosla 😜 wkoncu widac ladne topeczki. Dzisiaj porozciagalem ja na boki zeby ten srodek dostal swiatla. Nie wiem czy dobrze zrobilem ale odcialem kilka takich malo rozwinietych odrostow ktore byly gdzies zakopane pod liscmi. zobaczymy co bedzie dalej sie dzialo 😉 Tem okolo 20-23 stopnie wilgotnosc 45-55% swiatlo 20/4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @ChinQuan Co tam do żarcia dostają ? Bo ciemna nadal jak cholera 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr ja dolewam teraz po 5 ml biobizz bloom+ 5 ml top max @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @ChinQuan z każdym podlaniem ? Na zmianę też by się przydało z samą wodą co jakiś czas. Duże stężenia, ja mniejszymi ale za każdym razem podaje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr raz leje z nawozami raz woda. Teraz wlasnie poleci woda + top max @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @ChinQuan Po końcówkach patrząc to samą wodę też by z raz lyknela. A sytuacja w środku z powykręcanymi liśćmi z jakiego powodu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 2 Lutego 2022 @Udyr dlatego ze ona byla bardziej zbita i te liscie w srodku byly zaslonite. Dzisiaj dopiero te topki na bokach porozciagalem zeby odkryc srodek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @ChinQuan Gratisowe pestki, k.. ich mać 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Lutego 2022 @ChinQuan 5ml blooma przy tak wczesnym flo? @onyx jak przy tak jasnym świetle są ciemne więc jak dalej będziesz jej tak łał to będzie ci kwitła całe wieki przez nadmiar nawozów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 2 Lutego 2022 @onyx Tez mi się wydawało że to właściwie max dawki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ChinQuan 92 Napisano 2 Lutego 2022 @onyx czyli co mowicie ze sama woda ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach