Lasir 644 Napisano 4 Grudnia 2021 Jak myślicie, zhermi się roślina jak będę wycinał odnóża które od 20 dni kwitną?Mam na myśli te nierokujące, które, niesądziłem, że tak urosną.Robiłbym to stopniowo i powoli.Co Wy na to? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir ja robie ostatniego fryzjera max do 3 tygodnia kwitnienia. Robie to porządnie i pozniej juz nic nie tykam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Grudnia 2021 @Dobry_Człowiek! właśnie do Ciebie pisałem :) 13 listopada przełączyłem światło i tak się własnie zastanawiam co robić.Robi się gęsto a troche boję się jajec. Co byś zrobił Dobry czlowieku? :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir jak masz tyle miejsca na jedną roślinę to chyba bym tak zostawił i nic nie ruszał. Chyba ze usunąć od dołu max do połowy rośliny tam gdzie uwazasz ze słabo dociera światło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Grudnia 2021 Właśnie nie.w boxie są 3 krzaczki.@Dobry_Człowiek! Boje się, że ta gęstwina zacznie pleśnieć.No i roślina traci energię na te dolne pędy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 4 Grudnia 2021 @Lasir Zobacz na fotorelacje @UKTHC on tam teraz zrobił fryzjera i zrobił bym prawie identycznie jak on. Na moją też mozesz zobaczyć bo też robiłem fryzjera. Miejsca masz, także usunął bym tam około połowę dołu z popcornu i odrostów do których słabo dociera światło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 4 Grudnia 2021 Widziałem Wasze relacje.Jestem na bieżąco :). Dobra tak zrobie.@Dobry_Człowiek! Tu przemawia moja nadwrażliwość na zieleń :) Czytam co robić, wiem co robić a i tak się boję.Ale kij, kto nie ryzykuje ten nie pali zioła :) 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 16 Grudnia 2021 Panowie nie będę nowego tematu zakładać,przełączone 27 listopada, pozbywać się takich mało rokujących gałązek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Grudnia 2021 @Scoobi Tak, nie ma sensu tego trzymać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Scoobi 39 Napisano 17 Grudnia 2021 @Zielone krainy Zobaczysz czy nie przesadziłem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Grudnia 2021 @Scoobi teraz juz daj jej spokoj, jak najmniej stresu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Grudnia 2021 A odpowiadając na pytanie czy dobrze czy nie?. Wygoliłeś dolne odrosty, i jest si. teraz juz nic nie zmienisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Grudnia 2021 @Scoobi Nie, ale jak ci mówi kolega wyże,j daj jej teraz spokój, niech ma czas na regeneracje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach