FarmeroMoreno 3 Napisano 28 Listopada 2021 Jedna z kilku pokazuje coś takiego, 8 dni jak jest pod światłem 12/12. Jestem przekonany w 80%, ze to jaja... Można temu zaradzić? Skalpel i tylko jaja wyciąć? Jak do tego doszło nie wiem... Mogła obok kwitnąca zapylić? Taka ładna rosła... Jeśli nie to pozbyć się jej? 😭 Mam jeszcze parę innych w boxie, nie chce, żeby im sie coś stało, chociaż większość już pokazała włoski malutkie... Z góry dzięki za odpowiedź, a ja muszę coś zbudować bo smutno... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Listopada 2021 @FarmeroMoreno męszczak się trafił usuń jak nie chcesz mieć topów z nasionami regularnymi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FarmeroMoreno 3 Napisano 28 Listopada 2021 @Szym Czyli nie ma sensu go tam pchać bo może zaszkodzić innym, nie?... A z nasion nic mi po nich, później ciekawe co z tych nasion jeszcze wyjdzie. Ale mam szczęście... Kurwa mać... W niej widziałem największy potencjał... Aj, zostają mi ostatnie dwie Amnesie, oby im sie nic nie stało. Ale póki ta pyłku nie zaczęła prosukowac mogła zarazić inne? To jrst duży problem gdy liście innej rośliny się stykają? Raczej nie, ale jestem zły i smutny w jednym... Dzięki mordo za szybką odpowiedź, ciacham... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Listopada 2021 @FarmeroMoreno no nie ma sensu trzymać, jajca nie pyliły jeszcze więc nie zapyliły nic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 2 Lipca 2022 @FarmeroMoreno Męski osobnik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach