onyx 881 Napisano 18 Listopada 2021 @ArteK Filtr po gotowanej wodzie dłużej uciagnie niz po zwykłej kranowie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 @onyx o i to juz mi sie bardzo podoba, balie cza nastawić, drzewa narzucać niech sie gotuję 🤣🤣🤣 Btw Wiedziałeś ze srednio cała woda pitna na ziemi została wypita 2,1 raza? (Wiem to od czubówny sprawdzone info 😉 ) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 18 Listopada 2021 @ArteK znaczy chodziło mi że nawilżacz pociągnie więcej nie filtr Ale chyba zrozumiałeś o co mi chodzi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 18 Listopada 2021 @onyx teraz tak. Czyli itak zbankrutuje i tak xD paliwo po 6 zł filtry od 20 w góre. jak zyć? (Włodarz odpowiada, krótko obywatelu krótko!) 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grennleaf 0 Napisano 19 Grudnia 2021 Siemanko , mam pytanko akurat pod podobny temat 😜 słyszałem że muszynianka można podlewac ? Co powiecie o tym ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 19 Grudnia 2021 (edytowane) @Grennleaf nie próbowałem, jechałem na dobrowiance mineralnej i wsumie styka. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Stycznia 2022 Ja mocze ręcznik i wieszam w boxie, wilgoć 65-70 % przy sadzonkach utrzymuje na powierzchni 0.36 Wilgoć kontroluje poprzez wentylację i otwór pasywny. Na sadzonki styknie. Nie potrzeba kupować na mała powierzchnię nawilżacza. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach