Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Przerąbane, mi się udało na styk z nawozem bloom, poszło co do kropli praktycznie i na następną uprawę nie mam już nic, ale u mnie aż tak, jak twoja żadna z roślin się nie wyjadała, więc ty faktycznie lepiej się uzbrój , bo ten plant już teraz sporo je, a będzie jadł jeszcze więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy jeszcze mam pół butelki blooma. Na chwilę wystarczy. Ale po tej uprawie już nie uprawiam do października przynajmniej. Nie wiem czy te pestki, w nich jest jakaś genetyka czy tu chodzi o to, że jak się nauczy na wegu planta dużo jeść to na flo będzie jadł 8 minutes ago, Lemon Gelato said: @konopny_janusz Nie golisz jej nic a nic? Nic jej nie golę. Boję się że będzie hermić czy coś. Natural, poza treningami, nawozem mineralnym pk który jest nienaturalny. Uwalam tylko uschnięte liście Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ciekawy jestem tego projektu życia heh 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Genetyka, plant się nie uczy dużo jeść, ma swoje potrzeby związane z genetyką, doniczką w jakiej rośnie i światłem, jakim mu święcisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy szczerze doborem doniczki kierowałem się na podstawie twojej fotorelki. Adekwatnie do czasu wega 27 dni, ty miałeś chyba 8l doniczki więc uznałem, że w razie czego mam zapas te 2 litry. Gdybym mógł cofnąć czas dałbym 14l wiaderko, bo mam miejsce, ale nie wiedziałem że tak to się potoczy Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Dobrze myślałeś, ja planty zrobiłem w 8 l i to niecałe, pewnie jest 7,5 l i miałem lekkie problemy, bo się ssały, ale nie tak, jak u ciebie, u ciebie to, jakby miała myśli samobójcze i planowała się pożreć. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 @Zielone krainy kurde w następnych uprawach dajmy 14l doniczki, 30 dni wega i uprawa powinna przejść bez takich akcji. Ja tak zrobię i 2 planty w boxie max. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz No 14 l bezpieczniejsze, ale ja dalej w 8 l raczej będę uprawiał, tylko teraz nie robie wega dłuższego niż 22-24 dni, bo mi to i tak na nic, wyszło więcej znacznie niż chciałem, a wolę sobie uprawiać po mniej, a cały czas. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy no to ty masz inną taktykę, ja nie chciałbym cały czas siedzieć w uprawie, wolę raz na jakiś czas, po zbiorach przywracam stan miejsca uprawy do stanu sprzed uprawy i jestem czysty, a temat się gdzieś skitra, bo nie zajmuje tyle miejsca co box i cała uprawa. W dodatku mam czas dla siebie nie muszę calyczas myśleć o roślinach tylko mam dla siebie te kilka miesięcy wolnego gdzie mogę sięgnąć do słoika i tam zawsze coś na mnie czeka Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Jak uważasz, ale bezpieczniej jest w mniejszych ilościach, a częściej w razie przypału to jest, jak się wytłumaczyć, choć w sumie i tak przypał, by był. Mate złapali z 1, 5 g i problemy, będzie miał teraz, maglowanie domu i sprawa w toku, pewnie mu nie odpuszczą, jakiś wyrok w zawiasach albo próbę wyłapię dla przykładu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy ale ja 2 krzaki max już więcej nie będę uprawiał. Tylko chodzi mi o to że tym razem dam 14l doniczki. Poza tym myślę, że jakby polizei mieli do mnie jechać musieliby się zaopatrzyć w samochody terenowe, bo obszar jest iście przerąbany. Wątpię żeby im się chciało, ale nigdy nie wiadomo. Jak to napisał kiedyś @Tomaszszym jest ryzyko, jest zabawa Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz jakoś mi się tak skojarzyło 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr zgadzam się z memem po części ale to trochę wyolbrzymianie problemu u mnie aż tak to nie, bo tam na zdjęciu to kurde cały plant już uschnął: D Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Oj chciałoby się im, jakby tylko mieli cynk, pędziliby do ciebie na sygnale z uśmiechem na mordzie, bo bys im poprawił wykrywalność :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy kurde no nie mają szans, przed bramą mam wyrzutnie rakietowe, wystarczy że kliknę enter i wylecą w powietrze. Poza tym dookoła bramy są porozstawiane miny. Nie pędziliby z uśmiechem na twarzy wiedząc że mogą zginąć w tej akcji : D Żart Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Narkotykowy baron z bagien ujawniony 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @konopny_janusz Magdalenka druga u ciebie by była, jakby do ciebie przyjechali, pewnie teraz terror się na ciebie szykuje, jak ty taki ostry gracz jesteś :D Edytowane 28 Stycznia 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr może jozin a bazin? Hahah @Zielone krainy więcej gieta wyciągnąłeś myślę że na ciebie mają większy apetyt bo wiedzą że konopny_janusz nie zbiera takich zacnych ilości z jednego planta, a jedynie głodzi rośliny i wychodzi z niech po 25 gram Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz To wszystko tylko zdjęcia w necie, to może być fikcja, jaka to podstawa do śledzenia, a poza mną samym w realnym świecie o tym, co mam nie wiedzą inni ludzie. Poza tym moje ip nie jest z Polski, a sam daje tylko fotki i pisze na forum, które jest na holenderskich serwerach, więc teoretycznie tutaj pisząc i coś wysyłając działam na terytorium Holandii. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy ale twój dostawca neta wie wszystko, bo nie ważne że korzystasz z proxy, odpowiedź przychodzi do ciebie, całe źródło strony. Dostwca wie gdzie wchodzisz, bo może to wydedukować z kontentu odpowiedzi jaką dostałeś 😄 Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach