konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy ja się podzieliłem kiedyś z losowym typkiem w klubie wyglądał na typowego sebixa z osiedla, nie sprzedał mnie do tej pory na szczęście, ale takich akcji już nie będę robił, bo jak sobie o tym pomyślę że do kieszeni brałem około 3g które wcześniej w młynku rozdrobniłem w woreczku strunowym i normalnie sobie jarałem to o qrwa mać Edytowane 22 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Stycznia 2022 @konopny_janusz Leciałeś grubo, ja w młodych latach, gdy byłem jeszcze mniej rozsądny niż ty, to powiem ci, że to, cię się wtedy odpieprzało, to szkoda gadać, lepiej byłoby z baranka walnąć w ścianę po wcześniejszym rozpędzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Stycznia 2022 3 godziny temu, konopny_janusz napisał: @Zielone krainy panieee, ile tych nawozów lać. Jak na moje oko to dalej coś z bio growem. Nie wiem może 3ml bio grow, 4ml bio bloom, 1,5 ml pk, 1ml cannazym. Poczekam na twoją opinie na ten temat. Planuję też przełączyć marsa w poniedziałek na 100% bo ileż można trzymać na 75 O cię chuj ona nadal głodna xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Stycznia 2022 @onyx A wiesz dlaczego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Stycznia 2022 @Zielone krainy @onyx wróćmy się w czasie może do 3 stycznia, ona nie jest głodna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Stycznia 2022 @konopny_janusz Co ty za wspomnienia odstawiasz?:D Doły były wtedy ciemne od góry jakby domagała się więcej PK, ale sobie to wyregulowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Stycznia 2022 @Zielone krainy trzeba zakończyć dzień miłym akcentem a nie o głodzie rozmawiać 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Stycznia 2022 @konopny_janusz jak ona tyle je to spróbowała by tylko nie dać 100+ 😂 6 godzin temu, Zielone krainy napisał: @onyx A wiesz dlaczego ? Absolutnie nie wiem czemu ona tyle chce jeść @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Stycznia 2022 @konopny_janusz Dokładnie, ja wczoraj się fajnie zjarałem, dzisiaj jeszcze jestem na czczo, ale odpalę za chwilę, wyczyściłem sobie dzisiaj waporyzator, więc przepływ pary będzie idealny. @onyx Donice 10 l ma , jaką korzenie wypełniły ciasno , nawozy w ziemi się nie utrzymają długo, bo roślina z tak rozbudowanym systemem korzeniowym wszystko wyjada w "moment", gdyż ze względu na swój rozmiar ma spore potrzeby, jakie ciężko jest zaspokoić w stosunkowo małej doniczce i nie wielkiej ilości ziemi, jak na tak rozrośniętego planta. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Stycznia 2022 @Zielone krainy ale zauważ że dałem wega 27 dni, 10l jak na tyle dni wega powinno być ok? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Stycznia 2022 @konopny_janusz Genetyka kumpel , wystrzeliła , zajęła korzeniami całą doniczkę i woła o jedzenie, bo szybko wyjada to, co jej dajesz, ale spokojna głowa, trzeba lać i będzie dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy przełączyłem marsa wczoraj w nocy na 100 jednak, ale widzę że pożółkły trochę liście przez 1 dzien. Muszę coś wymyślić z nawozów jutro podlać. Co byś radził? Ja myślałem o czyms takim, uwaga trochę duże wartości: 6ml bio grow 8ml bloom 1 ml pk 3 ml top-max Troche lipa wróciłem na 75 z tym marsem Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 24 Stycznia 2022 O kierwa ale ja wpierdolilo w tak krótkim czasie. EC meter masz ? Żeby zaraz nie spalić ich jak i tak są wyjedzone 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 @Brazil Munster nie mam EC metru zdam się na @Zielone krainy zobaczymy jaką ma receptę 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz O qrde ziomku, wyjada się mocno, ale z 8 bloom, to bym nie szalał, daj po 5 ml grow i 5 ml bloom i 2 ml pk. Top max daj 4 ml , bardziej bym nie szalał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 @Zielone krainy ok przygotuję dzisiaj taki roztwór na rano żeby poszło szybko z podlewaniem przed ciemnią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Tak zrób, bo robi się z niej duch powoli, taki biały plant. Lepiej nie podkręcaj na razie leda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy no taki kurde blady jakby śmierć nadchodziła. To kiedy leda podkręcić do końca uprawy będzie taka walka? Ja pier...dziele Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ona się stary pożera dosłownie, myślałem wcześniej, że u mnie się mocno wyjadały, ale u ciebie to jest hardkor. Ziomek na razie trzeba zatrzymać to wyjadanie, bo jak tak dalej pójdzie to plant zostanie bez liści, więc nalej to, co ci pisałem i nie podkręcaj, poleci parę sytych podlań, to potem zobaczymy, podkręcić podkręcisz, ale nie teraz, bo pozbędziesz się liści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy już się pozbywam niektórych liści, które same odpadają lub usychają, na szczęście nie robiłem defoliacji więc jest jeszcze ich dużo Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach