konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 @Zielone krainy nie, z 2 roślin którymi też były lsd od barneys farm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Ta kumpel wygłupiam się, jasne rozumiem, spoko ci wyszło tak szczerze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy wiesz dobrze ile miałem roślin w boxie z każdej po 20-45g zbierałem w zależności od rośliny, bo uprawa nie wyszła 😄 Lepiej mniej roślin a dobrze zrobić uprawę. Od początku roku zwapowałem w sumie około 50g tematu, bo miałem 140g z 6 roślin 😄 przy czym jeden plant był w 1 litrowej doniczce więc z niego najmniej wyszło Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Ta ziomku, ja się z tobą drażniłem, to były w pewnej części takie jaja. Wiem, że sporo zebrałeś, wyluzuj. Zjarany jestem, jeszcze się do tego napiłem, wkręcałem ci w pewnych kwestiach, ale to były żarty. Wiesz, że cię szanuje i traktuje, jak ziomka. :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy wiem spoko ja też żartowałem z tym iq, myśle ze większość normalnych ludzi przekracza 100. Ja popijam piwo konopne i właśnie odpalam wapa, skończyłem trymować, te popcorny już olałem (nie dosłownie 😄) wrzuciłem do słoika popcorny z listkami nieotrymowanymi że tak powiem , może na nalewkę byłyby dobre Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Nie no, co ty , nie tłumacz się, masz rację mam poniżej tej setki, ale niech to zostanie między nami, weź tam nie rozpowiedz u siebie na wiosce, ok? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy nie ma komu opowiadać trochę tu cicho, wylądowałem na Uralu w okolicach przełęczy Diatłowa :DD najbliższa ludność to Mansowie, którzy pewnie nie wiedzę że istnieje coś takiego jak iq Załóż fotorelkę lepiej a nie gadaj głupot, ja można powiedzieć że 2 fotorelki zrobiłem tylko jednej z nich nie udokumentowałem Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz To podaj adres, chętnie zamieszkam, lubię spokój, u mnie teraz coraz większy tłok, aż nie raz ciężko się przepchnąć, a narodu obcojęzycznego sporo, ale jak na razie to ludzie pokojowi, ale to w większości kobiety i dzieci, i oby tak pozostało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Marca 2022 (edytowane) @Zielone krainy dobra uwaga podaje współrzędne 73.79168139528002, 54.50595836182753 to nie ural ale tam podobno bomba tsar walnęła, na pewno jest to spokojne miejsce 😄 Edytowane 18 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Marca 2022 @konopny_janusz Dzięki, podałeś mi liczby do Matrixa, tylko po to tutaj siedziałem, abyś wreszcie je od ciebie wydobyć, właśnie mi się udało, haa, wygrałem, a ty przegrałeś Neo-Janusz.:D Klucz to 73.79168139528002, 54.50595836182753 już wpisuje, pozdrów ode mnie Morfeusza KlausKörner. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 19 Marca 2022 @konopny_janusz trzycyfrówka będzie.100+ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 19 Marca 2022 Strzelam wyjdzie 57 nie mniej nie więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 19 Marca 2022 96 będzie 💪 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admin 1 Napisano 19 Marca 2022 110 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Marca 2022 (edytowane) Póki co nikt nie zgadł, 143g po wc, po odciśnięciu z wody i 3 dniach dosyć intensywnego suszenia ale jeszcze się musi dosuszyć więc straci na wadze wrzuce na końcu wynik z wagi żeby nie było że kłamie Myślę że finalnie wyjdzie coś koło 110-120 ale poczekajmy, w każdym bądź razie jestem zadowolony mega w chuj, bo wiem że 100+ pyknie Edytowane 27 Marca 2022 przez konopny_janusz 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Marca 2022 @konopny_janusz Co zrobiłeś z tą rośliną wykorzeniłeś już? Sypałeś mikoryzę? Trzeba taką zostawić i nie podlewać, aż się misiem pokryje. To mikoryza współpracująca z konopią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Marca 2022 @Ważniak stary to już dawno do śmieci poleciało 😄 miałem nalewkę robić ale stwierdziłem że wywalone nie chce mi się w tym brudzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Marca 2022 50 minut temu, konopny_janusz napisał: stary to już dawno do śmieci poleciało 😄 Mistrzuniu nie wywala się takich dobrodziejstw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Marca 2022 @Ważniak chce się szybko pozbyć wszystkiego co związane z uprawą bo dłuższa przerwa się szykuje, nawozy do kosza, doniczki do kosza, koc ratunkowy do kosza 😄 zostaje tylko zioło, vapek, ph meter i lampy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 28 Marca 2022 @konopny_janusz uprawa bardziej uzależnienia niż plony 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach