konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Lutego 2022 @Zielone krainy chciałem żeby odpoczęła sobie od tych nawozów trochę, te liście żółte już chyba nie zamienią się w zielone. Następnym razem dam 6 blooma i 2pk i może calmagu 0,6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Lutego 2022 @konopny_janusz No spoko, źle nie dałeś, lepiej tak niż za dużo. Niektóre liście już takie pozostaną, ale mniejsza o liście to tylko wyssanie z pierwiastków, a nie popalenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 3 Lutego 2022 @konopny_janusz Trochę że skrajności w skrajność, ale w tym przypadku na plus moim zdaniem. Nie wygląda jak duch już. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy @Udyr jeszcze taka akcja była dzisiaj, miałem reszte tej siatki od "pseudo scroga" którą zrobiłem kiedyś. No i tam sobie w prawym rogu już od miesiąca siedziała doniczka z kikutami od Future. Dzisiaj zauważyłem, że nie uciąłem jednego topka bo myślałem że ta gałąź jest od LSD która była obok. Nie podlewałem tej ziemii w future z miesiąc ale topek zyskał sporo bursztynu, wrzuciłem go też do słoika z wodą, ciekawe jak klepnie Edytowane 3 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Lutego 2022 @konopny_janusz No klepnąć klepnie skoro sobie dalej spokojnie kwitnął i wysysał substancje odżywcze, a także czerpał energie świetlną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) Szybkie foty na włączonym świetle Dzień nie wiem który, ale myślę że miesiąc jeszcze został Edytowane 4 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2022 @konopny_janusz Spoko, ale by oceniać to tylko na wyłączonym, a tak to poza wyssaniem, to prezentuje się ładnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Lutego 2022 @Zielone krainy niedawno wrzucałem zdjęcie wiele się nie zmieniło. Dałbym znać jakby się coś zmieniło. Tamte żółto białe liście już nie staną się zielone. Bio grow odstawiam już Bez lampy i bez lampy błyskowej w tel 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2022 @konopny_janusz Jasne , że niektóre liście już się nie zmienią, ale roślina nie jest popalona, jej plon może być dalej optymalny, tutaj wystarczy karmić odpowiednio i nic więcej, top dalej ma szanse być idealny, bo w zasadzie nic nie zepsułeś, jak dotąd, wyssanie, to żadne zepsucie, bo to w niczym nie wadzi, wystarczy dalej dobrze karmić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Lutego 2022 @Zielone krainy starsze planty które skosiłem były dużo bardziej wyjedzone, a i tak topki nawet spoko wyszły. Tylko mało odgałęzień było. Tu jest ponad 20 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2022 @konopny_janusz Teraz jest ciemna tam, gdzie może, lej tylko bloom 5 ml i 2 ml pk, top max 3 ml + calmag 0,8 ml na 1 l wody. Oczywiście, gdy ziemia dobrze przeschnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy ziemia szybko wysycha, doniczka szybko staje się lekka. 1,5 litra podlewanie to dla niej nic. Jutro muszę lać w sensie dzisiaj rano bo już jest jutro północ minęła Edytowane 4 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Lutego 2022 (edytowane) @konopny_janusz Spoko, ja już kumpel latam, ale to fajne i kontrolowane loty, bo jeszcze najmocniejszej rośliny nie testowałem, Czytałem, że są kolesie, jacy nie palą tematu, jak ten nie ma za sobą rocznego curingu. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Lutego 2022 Fakt jest jednak taki że im dłużej w słoiku to lepsze. U mnie 2 msc w słoiku i za każdym razem to zapach lepszy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Lutego 2022 @Zielone krainy @Brazil Munster tak samo jest z alkoholami przeważnie. Są kolesie którzy nie wypiją whisky która ma mniej niż 30 lat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Lutego 2022 @konopny_janusz No , ale to mówi jedynie o tym, że warto poczekać, by doświadczyć czegoś, co można doświadczyć tylko wtedy, jak będzie się dość cierpliwym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy ja kiedyś kupiłem gumy do żucia orbit w takiej plastikowej saszetce. Wywaliłem te gumy wrzuciłem tam topka na parę dni i później przy jaraniu czuć było truskawkową gumę. Niezbyt mądry eksperyment bo cholera wie jaka chemia tam była Edytowane 5 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Lutego 2022 @konopny_janusz Jaki masz level czarodzieja ? :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 5 Lutego 2022 3 godziny temu, konopny_janusz napisał: @Zielone krainy niedawno wrzucałem zdjęcie wiele się nie zmieniło. Dałbym znać jakby się coś zmieniło. Tamte żółto białe liście już nie staną się zielone. Bio grow odstawiam już Bez lampy i bez lampy błyskowej w tel Marzy mi się taki krzak bo jest niski a ja zawsze muszę walczyć o każdy cm xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 5 Lutego 2022 (edytowane) @Zielone krainy mój level czarodzieja to: NaN @onyx myślę, że kwestia treningu, tylko bardziej trzeba się do tego przyłożyć. Ale widzisz, coś za coś, bo za to sporo miejsca zajmuje horyzontalnie w boxie. Na powierzchni 0,42m2 trzy takie same planty byłoby ciężko pomieścić Edytowane 5 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach