Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2022 @konopny_janusz Leć z takimi dawkami, jak chciałeś lać wcześniej, daj z 8 ml grow i 7 ml bloom, pk daj z 2 ml , calmag 0,8 ml, a top max nie dawaj teraz wcale, by nim dodatkowo nie podbijać ec, jakie i tak będzie spore. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy dam tak jak piszesz ale grow dam 6ml. Nie chcialbym przesadzić, może te nawozy bio z opóźnieniem reagują, nie wiem Edytowane 26 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ziomek, ja bym się nie patyczkował, bo lejesz i lejesz , a poprawa jest zdecydowanie za mała, a nawet led nie leci na 100%, jak tak dalej pójdzie to ten plant skończy, jako biała dama. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy zrobię jutro zdjęcie poza boxem, wydaje mi się że jest delikatna poprawa. A podleje jednak pojutrze zaraz z rana. Dzisiaj już nie mam siły go wyciągać z boxa, te inne planty obok mnie denerwują, nie chce znowu zahaczyć topkiem o topa żeby się wplątał Edytowane 26 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2022 @konopny_janusz Spoko rozumiem, ale jak na nią patrzę to ja bym się z nią nie bawił, bo to nie wiele daje, jak widać, może coś się tam poprawia, ale ta poprawa jest mała, jak byś dał leda na 100% to by ją wyjadło w cholerę. Jednak ok zaczekamy do jutra i się zobaczy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Stycznia 2022 @Zielone krainy leje jutro to 8 ml grow 7 bloom 2pk 0,8 calmag bo nie polepsza się, nie ma co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2022 @konopny_janusz No nie masz wyboru, bo inaczej roślina za szybko się wyje i finito. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 Tak jakby gdzieś tam już łapała kolor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adin40 39 Napisano 28 Stycznia 2022 Ja bym wywalił te żółte liście, ale patrząc po tym co się u mnie dziele to może lepiej mnie nie słuchać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) Co podlewanie praktycznie wywalam już takie liście które przy lekkim poruszeniu same odpadają. Jednak te żółto zielone które jeszcze trzymają się stabilnie zostawiam w spokoju Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy obczaj te zdjęcia planta wyżej, czekamy na reakcje coś zaczynają nabierać koloru, ale dalej jest kurde troche wyjedzona. Rano zapodałem tą dawkę 8 grow 7 bloom 2pk 0,8 calmag Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Te żółte liście lepiej wyglądać nie będą skoro się zjadły. Przytopowe odżyły, czyli mają wolę żyć nadal 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz No wygląda, że jest trochę lepiej, ale ja bym lania nawozów nie odpuszczał, lecz dalej ją bombardował, bo do stanu dobrego jeszcze daleko, a zaraz będzie ssała się dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Udyr to inny plant ze zdjęcia niżej ale ten liść był kiedyś żółty i stał się zielony, chociaż jakieś żółte plamki dalej zostały Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ten to tylko jako magazyn na żarcie jest. Jw. Będziesz pan w nią lał i łał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 @Zielone krainy @Udyr a ile według was należy podlewać jak chodzi o ilość roztworu w przypadku 10l doniczki. Czy 1,5litra jest git? Bo mam wrażenie że za szybko pije wodę. Może z 2 albo 2,5 litra lać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Nie mam takiego doświadczenia, wypowiadam się tylko tematy w których czuje się w miarę kompetentny. Badumtss 🐺 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Lepiej po mniej w twoim wypadku, a częściej, bo ona potrzebuje dużo nawozów, jak nalejesz więcej wody, to dłużej będzie piła, abyś mógł nalać ponownie, a jak będzie leciała na łep na szyję wysysając się, to będziesz mógł tylko się przyglądać, bo nalać nie będziesz mógł ze względu na obawę dotyczącą korzeni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy kurde jakbym uprawiał z 5 takich roślin to musiałbym nawozy kupować w litrach. Po kolejną butelkę blooma będę musiał jechać niedługo, bo już 2 poszły (ale były też inne krzaki) top max zostało pół butelki 250ml, poza tym jak chodzi o bio grow, pk mam nadzieję że wystarczy. Calmagu najmniej idzie Edytowane 28 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 @konopny_janusz Nie golisz jej nic a nic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach