Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz No te wyssane ok, ja też obrywałem te, jakie już wisiały wyschnięte, ale w tym tempie, jak to będzie tak leciało, to byś miał zaraz bezlistenego upiora. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 @Zielone krainy nic nie poradze, bo tak jak ci pisze musiałbym lać dawki typu 8ml grow 6 bloom, albo przesadzić do większej doniczki, chociaż nie chce znowu sypać allmixa bo może okazać się że coś się spierniczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Nie no tutaj trzeba raczej to już ciągnąć do końca, lać może nie 8 ml , ale po 5 ml i grow i bloom, jak słabo będzie reagowała to się zwiększy, ale nie ma co szaleć, bo nie wiadomo,, jak zareaguje, a nie ma sensu jej dodatkowo popalić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy a tutaj już topy fioletowo zielone 😄 Przypominają mi te topy z fotorelki @onyx tylko on ma ich więcej Nie ma plechy więc mogę dalej je trzymać. Myślę że w połowie lutego wjedzie kosa. No chyba że mi od pierniczy i potrzymam do końca lutego wtedy będzie kurde 160 dni uprawy : D Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Sprawdzasz trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy jutro wrzucę zdjęcia z mikroskopu kieszonkowego, nie umiem się rozpoznać, do bani ten mikroskop kieszonkowy chiński, trzeba się pkraktycznie nie ruszać, nie oddychać żeby coś uchwycić na zdjęciu Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz WIem, też mam taki zwykły kieszonkowy, ale grunt , że da się zobaczyć, zdjęcie jakoś tam też da się zrobić, ale owszem trudniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy jest jeszcze kolejna LSD która stworzyła jakieś dziwne topy (na szczęście bez nasionek). Walić to w sumie byle by klepało Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Sprawdź czy nie herma, jak herma to ci może zapłodnić pozostałe rośliny. Miałem raz roślinę z dziwnymi topami i okazała się hemrą, zapyliła mi rośliny i miałem pestki w topach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy jak sprawdzę czy herma jak nie ma jajec ani nasionek w topach. Tylko po prostu topy jakby rozszczepiły się na boki i brakuje im zbicia w przeciwieństwie do drugiej rośliny Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Tu nic nie widać, owszem trochę dziwny kształ topa, ale może za to odpowiada genetyka, popatrz niżej czy nie ma gdzieś "jaj". @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 @Zielone krainy to chyba nie są jajca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Ja bym to usunął. I popatrzył niżej czy nie ma więcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy nie ma więcej, są gdzieniegdzie takie same, ale to nie są jajca bo wystają z tego włoski, w każdym plancie to miałem i nawet w poprzednich uprawach Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz To spoko, jak nie ma tam narządów samca to nie ma problemu, a taki kształt topów to może być wynik genetyki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz Tam jest pestka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 @Zielone krainy nie, pusto @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 24 Stycznia 2022 @konopny_janusz To tylko na zdjęciu tak wygląda, jakby ziarnko leżało obok. To spoko olej sprawę taka genetyka i tyle. Choć ja tam widzę dwa nasiona :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) @Zielone krainy niee to obok na zdjęciu to nie z tego tylko jakiś syf. Sekcja zwłok nie wykazała nic w środku @Zielone krainy Edytowane 24 Stycznia 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach