Gość Napisano 11 Stycznia 2022 (edytowane) 21 godzin temu, onyx napisał: wydajna to opisujesz teraz LSD czy Jack 47? Jack 47.... LSD też ładnie nawet plonuje. Oglądałem z dwadzieścia fotorelacji jednej i drugiej odmiany i jednak Jack 47 dawał więcej dobrego plonu od LSD. A patrzalem tylko uprawę z ziemi i mniej więcej pod takimi samymi lampami. (Chodzi o moc) zobacz sam na,, growdiaries" i porównaj jak chcesz. 21 godzin temu, Zielone krainy napisał: Lsd to świetna odmiana, ale nie automat, nie róbcie tego , bo szkoda czasu na automaty, lepiej fotoperiod, Jak chcesz to zobacz sobie na ,,growdiaries" co ludzie wyciągają z automatów po 10-12 tygodniach. Z 15 lat temu, to fakt że byly słabe i wogole dawaly po 15 gram ale teraz przez ten czas poczyniono duże postępy jeżeli chodzi o AF Jakościowo topy nie odbiegają wogole od sezonowek. Niektórzy narzekają na przewiewne pąki... Gdy od momentu ksztaltowania się kwiatów będziesz miał temperaturę powyżej 26 stopni, to kazda odmiana w większości topow będzie ,,luzna" Czy słabe??? Nie powiedział bym. Ostatnio mialem ak 47 i euforię auto i obie były kopytne a palę już 16 lat z drobnymi przerwami. Jeżeli od początku nie popelni się błędów, nie bedzie się ich poić nawozami jak Kargul konia, to zaowocuja odpowiednio. Ja najwiecej mialem 75 gram z jednego Power planta af a wiem, że można i drugie tyle wyciągnąć a nawet jeszcze więcej. Ja tam nikogo nie namawiam, nie przekonuje ale dla mnie są spoko i af i sezonowki. Edytowane 11 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Stycznia 2022 (edytowane) Plon z jednego auto, trochę już tam było upalone a był cały litrowy sloik. Same pąki bez gałęzi dość ciasno upakowane. Edytowane 11 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Stycznia 2022 @onyx Wszystko zależy od tego czy roślinie jeszcze azot z bloom jest potrzebny, jak nie potrzebuje, to bym nie dawał bloom, ale samo pk, lub ewentualnie jakiś stymulator. @konopny_janusz Auto to jak dla mnie lipa, sam bym w to nigdy nie szedł, bo nie widzę w tym żadnej opłacalności, ale ktoś chce niech uprawia, ja widzę same niekorzyści wynikające z uprawy auto, ale jak komuś ono odpowiada to niech uprawia. @Jerzy Jak patrzę na własną uprawę i na uprawy innych z automatami , to mnie od automatów odrzuca. Jasne ktoś z nich coś tam wyciągnie, ale dla mnie automaty to strata czasu, ale ktoś może widzieć w nich sens, jak on akuratnie ma z nimi dobre doświadczenia. Sam uprawiam tylko fotoperiody i wydaje mi się, że na tym dobrze wychodzę. @Jerzy Co do porównania plonów, plon z jednego fotoperioda pod panelem Ledam, dwa słoiki 1,4 l wypełnione, 124 g w przeciągu 66 dni kwitnienia + 28 dni wega w sumie 94 dni od wyjścia do plonu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buuh 10 Napisano 11 Stycznia 2022 @Zielone krainy dwa słoiki z jednego planta ładnie 😅 Jaka odmiana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Stycznia 2022 @Buuh LSD , producent Barney's farm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buuh 10 Napisano 11 Stycznia 2022 @Zielone krainy dzięki właśnie oglądałem Twoja foto relacje 😉👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Zobaczcie ile można wyciągnąć z automata i to z pod gownoleda chinskiego https://growdiaries.com/diaries/85913-dinafem-white-widow-xxl-auto-grow-journal-by-scrogfreak namiot 1,5m2 prawie cały wypelniony jedną rośliną. Przejrzalem wszystkie relacje z tej odmiany(White widow auto Dinafem) i inny chłop osiągnął prawie tyle samo, co ten tam powyżej, zdarzały się też ewenementy, że i po 15 g wyciagali. Zamówiłem nawet te same odżywki, co ten chłop stosował, Kanadyjskiej firmy Remo na próbę. Wydaję mi się, że te topowe odżywki są przereklamowane jak Marbolo i płaci się tylko za logo. Czas spróbować coś mniej znanego. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Stycznia 2022 @Jerzy 400w 26l donica i automat, nie wiedziałem że da się tyle wyciągnąć z jednego krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2022 46 minut temu, onyx napisał: nie wiedziałem że da się tyle wyciągnąć z jednego krzaka Ja też nie i szczerze, to aż ciężko jest uwierzyć ale gościu dobrze to udokumentowal, nawet gdyby sciemnil trochę z tą wagą, to sam ten krzak wygląda jak monstrum i faktycznie mogło tyle być. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 12 Stycznia 2022 @Jerzy generlanie przedłużył mu się weg na jego korzyść bo zazwyczaj auto buduje już kwiatostan po 30 dniu ale nie ujmując no masakra jakiego potwora stworzył @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 12 Stycznia 2022 Dobry wariat mu wyrósł :).Rekord wagi suchych pąków zebranych z automata to około 1 kg.Osiągnęli to ludzie z Dutch Passion. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2022 3 godziny temu, Lasir napisał: Rekord wagi suchych pąków zebranych z automata to około 1 kg.Osiągnęli to ludzie z Dutch Passion. Tak ale w hydroponice oni to osiągnęli, co nie zmienia faktu, że to w chooj tematu z auto. A ja marzę o marnych 200 gramach z af ha ha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Dzień 77/ Dzień 72 Myślicie że z obu może być wymarzoną setka? Edytowane 14 Stycznia 2022 przez onyx 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Stycznia 2022 (edytowane) 48 minut temu, onyx napisał: Myślicie że z obu może być wymarzoną setka? Jeżeli kwiaty są gęste/ubite to tak w przeciwnym razie może być ciężko. Ale pałki ładne porosly. Z pół metra mają? U mnie lipa, ziemia z tego samego worka i 2 rosną ładnie a inne dwie wiedna,ph tip top, takie same warunki, żadnych robali,niczym nie podlewane prócz wody, nie przelane a liście się skrecaja i takie kapciowate, pomarszczone, przestaly rosnąć i ogólnie zaraz je wyjebie z tymi doniczkami he 🙂 To mnie zmotywowalo, żeby zrobić własne feminizowane nasiona, bo te seed banki pojebane są z tymi cenami i czasami z jakością też. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Stycznia 2022 @Jerzy smutne jak krzak umiera z niewiadomych przyczyn, człowiek sie czuje bezsilny. U mnie póki co topy są zbite i twarde a jeszcze z 3tyg je potrzymam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Stycznia 2022 (edytowane) @onyx za 3 tygodnie będą dojrzałe na maxa i na pewno jeszcze napuchna. Ja już bym tam Wistulą wjeżdżał na pole i młucil, bo się pogoda może zjebac 😂😂😂 Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Stycznia 2022 Myślę z3 100ka zdecydowanie jest w zasiegu. One porosly Ci w długość teraz tylko dojrzeje i napuchnie i jest ogień @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Stycznia 2022 @onyx Ja miałem ponad 60 a Ty masz conajmniej 2x większe planty 😄 120/130 obstawił bym . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Stycznia 2022 @Udyr oby się sprawdziło 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Stycznia 2022 Wgl zastanawiam się nad dodaniem jeszcze blooma roślinie po prawej no jak będę ją trzymał jeszcze 3tyg to pytanie czy wystarczy jej azotu w liściach na taki okres @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach