Barney's 271 Napisano 16 Listopada 2021 (edytowane) @Git Lumatek jest mocną lampa napewno lepszy od mars hydro z tego co zauważyłem spokojnie pójdzie bardziej mi zależy żeby szły w szerokość to 20 dzień nie ma co oczekiwać cudów weg jeszcze długi 😉 i to 20 dzień od włożenia do gleby więc co dla niektórych dzień 18 Edytowane 16 Listopada 2021 przez Barney's @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 16 Listopada 2021 Teraz, Barney's napisał: @Git Lumatek jest mocną lampa napewno lepszy od mars hydro z tego co zauważyłem spokojnie pójdzie bardziej mi zależy żeby szły w szerokość to 20 dzień nie ma co oczekiwać cudów weg jeszcze długi 😉 Moze zmniejszyć moc do 50 40? Ale jak uwazasz Janek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Listopada 2021 @Git jestem Zdzichu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 16 Listopada 2021 Ja na vegu leciałem na 40% bo zbijaly się. A miałem też 55cm+ Teraz końcówka kwitnienia 50cm od szczytów A lampa na 80% bo na 100ce foxtaile robia się. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 17 Listopada 2021 @Brazil Munster pod lumatekiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Listopada 2021 (edytowane) Tak. 60% dopiero odpalilem hak zaczęła kwitnąć. Lampa napewno jest kozak. Widać to po roślinach jak liście jej skręca od zbyt dużej mocy. Jakis czas pojawil się attis Pro 😄 Edytowane 17 Listopada 2021 przez Brazil Munster 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 19 Listopada 2021 (edytowane) Witam dzień 23 Nowa zupka Coco a 2ml/l Coco b 2ml/l Rhizotonic 4ml/l Calmag 0.3ml/l Cannazym 2.5ml/l Ph 6.1 Ec 1.5 Jak jakieś pytania to śmiało Edytowane 19 Listopada 2021 przez Barney's 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Listopada 2021 @Barney's wszystkie mają 23 dzień? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 19 Listopada 2021 @onyx oprócz tej po lewej na dole ale dwa to mutanty xD ten na górze po lewej i ten na dole po prawej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 20 Listopada 2021 @Barney's A palisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Listopada 2021 (edytowane) @Ważniak ?? 100 miesięcznie Edytowane 20 Listopada 2021 przez Barney's @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 21 Listopada 2021 Dzień 25 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 23 Listopada 2021 Pierwsze problemy żółknie nie bardzo wiem od czego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Listopada 2021 A w jakiej ilości i w jakim cyklu dostaje wodę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 23 Listopada 2021 @KlausKörner cykl 24/7 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Listopada 2021 W sensie ile ml wody podaje co ile czasu Bo albo ma za dużo wody albo zbyt jalowo, więc zupę wzmocnij albo za dużo wody idzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 24 Listopada 2021 Widze że tu wszyscy super do pomocy xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 24 Listopada 2021 No przecież dostałeś odpowiedź. Albo przepłukana jest albo pożywka zbyt jałowa. Sam wiesz ile wody dostaje więc wiesz gdzie leży przyczyna. O pH nie warto pytać, bo to chyba podstawa. A jakiej odpowiedzi się spodziewałeś? Co może być z nią nie tak? No przecież nie czary i czarna magia a zwykle albo za mokro albo zbyt ubogo w składniki. Innym pomoc niesiesz a sam prosisz o pomoc na wczesnym wegu z jakąś blachostka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 24 Listopada 2021 @KlausKörner no właśnie to jest jest blachostka bo wszystko jest jak zawsze xD Wody jak zwykle jedzenie jak zwykle Końcówki lekko przypalone bardziej obstawiam na przenawozenie i blok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 24 Listopada 2021 @Barney's a z korzeniami wszystko ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach