Barney's 271 Napisano 25 Października 2021 (edytowane) Cześć i witam na mojej fotorelacji mam nadzieję że docenicie mój wysiłek w prowadzeniu fotorelacji chce żeby była dla każdego zrozumiała i pomocna dla nowych i starych wyjadaczy 🔥🔥 zaczynamy!! *Specyfikacja sprzętowa* Lumatek Attis 300W 2x Growbox 1mx2m Wentylatory wyciągające 2x 300m3 Wiatraki mieszające 2x 20w 1x 15w Autopot XL 8x 25l / Tank 100L Programatory czasowe Nawilżacz powietrza Stacja pogody Siatka Mikroskop Grzałka do wody Drut do treningu LST Nożyczki Kombinerki Szczypce Programator nawadniania Air pot 3l 8x Osmoza RO4 Miernik EC i PH Bluelab (Pen) Kalibracja miernika płyn PH 4 i 7 Bluelab Kalibracja miernika płyn EC 2.77 Bluelab ------------------------------------------------------------------------- *Nawozy* Coco a i b Cannazym Calmag Rhizotonic Pk13/14 Boost canna Keramzyt Coco Profesiona Plus Płyny PH - PH + ------------------------------------------------------------------------- *Nasiona* (Barney's Farm) Purple Punch 4x Pineapple Chunk 2x Peyote Critical 1x Lemon Tree 1x ------------------------------------------------------------------------- *Treningi* Defoliation - przerzedzanie liści Lolipoping - usunięcie liści u dołu rośliny jak i również pędów które dostają mało światła Lst - naginanie rośliny aby zwiększyć ilość szczytów ScrOG - siatka na roślinach (pomaga w utrzymaniu równomiernej wysokości roślin i w razie czego wielkich topów które mogą się kłaść) Edytowane 25 Października 2021 przez Barney's 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 26 Października 2021 No przygotowałeś się sprzętowo jak mało kto! 😁 Życzę pięknych plonów! 💚 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 26 Października 2021 Powodzonka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 26 Października 2021 @Barney's fotke jakąś daj jak to wygląda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 26 Października 2021 @Barney's szykuje się jedna z większych fr na forum tylko że by foteczki były xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 26 Października 2021 @Tester @onyx narazie wstęp wszystko w swoim czasie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 26 Października 2021 Podobna do \/ tylko 1m2 mniej 😉 "Lumatek Attis | Purple Punch | Barney's Farm™ | 2m2 | Kokos | Mineralne" start 15.10. 2021 " V. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 26 Października 2021 Start 25.10.2021 1. Woda oddstana 24h temperatura pokojowa 2. Pestki do wody na 24h 26.10.2021 3.Kiełki na ręcznik papierowy nasączone wodą na 48h przykryte talerzykiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Października 2021 @Krzysztof_Krzys Krzysiu tu też 2m2 tylko 1mx2m napisane jest To jest ta sama relacja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof_Krzys 28 Napisano 26 Października 2021 @KlausKörner Pomyślałem że coś wspólnego mają ale odebrałem to trochę inaczej odnośnie wymiarów, może z pośpiechu nie chce ale muszę przyznać Ci rację (=. Był to mały żarcik pod względem wielkiej zapowiedzi na której się skończyło ale jeżeli jest to kontynuacja to 3mam kciuki że dotrwa do końca 😇 V. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 28 Października 2021 (edytowane) @Krzysztof_Krzys @KlausKörner dzieki Mały up pestki pod ręcznikiem 43h postanowiłem że już czas Start 28.10.2021 Doniczki 3l air pot Podłoże Coco Profesional Plus *Nawozy* Coco a 1ml/l Coco b 1ml/l Rhizotonic 3ml/l Ec 0.6 pH 6.2 Każda dostała po 100ml Lampa 60% mocy 60cm od szczytu Światło 18/6 *Temperatura i wilgotność* Temp 27°C Wilgotność 70% Edytowane 28 Października 2021 przez Barney's 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 28 Października 2021 UWAGA! Używam odwróconej osmozy RO4 więc u mnie ec wody wynosi równe 0 jeżeli twoje ec jest wyższe musisz zmniejszyć dawkę nawozu żeby finalnie ec wyszło 0.6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 28 Października 2021 Siema. Ladnie wyglada.Duzo juz doswiadczenia ? @onyx Czy ja wiem czy taka duza:D 8 plntow to chyba nie jakis rekord 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Października 2021 10 minut temu, Mr.Green napisał: Siema. Ladnie wyglada.Duzo juz doswiadczenia ? @onyx Czy ja wiem czy taka duza:D 8 plntow to chyba nie jakis rekord 😛 Chcialem właśnie powiedzieć, że te 2m2 to wygląda jak u mnie 80x80 @Mr.Green ojciec, co myślisz? Przesiadka chyba będzie w inny namiot Jest Lemon tree, moje ulubione dlatego kibicuje. Polowanie na kilo chyba się szykuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 28 Października 2021 @Mr.Green no aktualnie moje dwie donice to już dla mnie dużo xD nie no ogólnie chodzi mi że nie często ktoś na tym forum leci z większą ilością niż 4 krzaki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 28 Października 2021 @KlausKörner No nie wiem czy takie 80x80 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 Bezdyskusyjnie to nie 80x80. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 28 Października 2021 @Mr.Green To mój drugi raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Października 2021 @Barney's Trudno ci nie odmówić rozmachu, ale raczej wiesz, co robisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 28 Października 2021 Srogo ro wygląda 😛. Powodzenia. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach