Brazil Munster 709 Napisano 28 Października 2021 Postaraj się ogarnąć to A Bedzie tylko lepiej. Na dobra sprawę to pewnie będzie potrzebny na 2-3 tyg maks i go będziesz musiał zabrać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 28 Października 2021 Udało się uzyskać porządane warunki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 29 Października 2021 LSD Auto dzień 13 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Października 2021 @EloBenc Mała doniczka, ale coś tam z tego powinno wyjść. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Października 2021 @Zielone krainy A na moją doniczkę narzekali że mała 🙂@EloBenc Będziesz mieć jeszcze szanse ja przesadzić do większej jak masz możliwości 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 30 Października 2021 @Udyr taki też mam plan tylko zastanawiam się do jakiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 30 Października 2021 @EloBenc boxa masz 30x30 to szukaj doniczki 25x25 i wysokość minimum 15cm żeby parę litrów było chociaż. Ale poczekaj na wypowiedzi innych. Pozdro, Wilk 🐺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Października 2021 Im większa tym lepiej. Więcej dasz to i ona ci więcej wypłaci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 31 Października 2021 LSD Auto dzień 15 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 31 Października 2021 @EloBenc zdrowa ładna i rozwija się prawidłowo tylko jej ziemi przyżydziłeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 31 Października 2021 @onyx już zastanawiam się nad doniczką tylko nie wiem ile ma mieć litrów a druga rzecz Nie wiem jak przesadzić aby jej nie uszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 31 Października 2021 @EloBenc jak najniższa jak najszerszą bo już wypadało by u niej lst robi a z orzesadzaniem wpisz sobie w google jak przesadzić roślinę i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Października 2021 @EloBenc jak ja trochę przesuszysz to łatwiej wyjdzie, z ceramicznej ciężej jest wyjąć cokolwiek. No ale jak będziesz delikatny to jej korzeni nie uszkodzisz może. Dasz radę, oby się ręka nie trzęsła 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 31 Października 2021 Dzięki za pomoc na pewno spróbuję coś podziałać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 31 Października 2021 Na początek 100ka wódy 😄 A tak serio najlepiej przed podlaniem jak już ma sucho. Ja bym dał wiadro 10L to korzenie będą miały miejsce na życie. A tak to ładnie rośnie. Nic jej nie brakuje i w oczach rośnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 1 Listopada 2021 @Brazil Munster nile wiem czy wiadro nie było by za duże ale już mam pomysł na fajną doniczke @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Listopada 2021 Dzialaj bo czas ucieka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EloBenc 50 Napisano 1 Listopada 2021 LSD Dzień 16 Roślinkę przesadziłem do 5l doniczki Niestety większa raczej by do tego growboxa nie weszła ale samo przesadzanie poszło bardzo dobrze wyszła cała ziemia żadne korzenie nie zostały uszkodzone. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 1 Listopada 2021 Lepsze 5L niz w tym co była. Śmiało by weszła i większa. Ale lepszy rydz niż nic. Napewno będzie większy plon. Masz dziury od spodu ? Bo nie widzę podstawki wiec zastanawiam się czy masz odplyw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 1 Listopada 2021 @EloBenc no ładnie rośnie wszystko okej będzie git jak nie popełnisz błędów . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach