FarmeroMoreno 3 Napisano 15 Października 2021 Siema, zastanawiam się bardzo czy przy tym moim boxie 1.1x1.1x2 czy ta 600 ta nie będzie grzała za mocno? Wyciąg mam 400/800m3/h, aktualnie bez filtra, ale dojdzie. Pytanie tylko czy dodatkowo zmienić na tą cooltube i podłączyć od filtra, czy kupić dobry swing, typu podwójnego który ma blaszkę, która niby trochę ciepło hamuje, ale odbija w +90% równomiernie? Ktoś coś doradzi, czekam na cyfrowy zasilacz, żeby móc na wegu dać im 400, bo też im jest ciepło. Lampę mam ok 35cm od szczytu, ale wskazuję ok. 32 stopnie C. Pytanie czy delikatnie do góry i starać się zjeść na 25? Dajcie znać, bo pogubiony jestem... PS.Strona jest przypadkowa zdjęcia dla przykładu, ale wybrałbym chyba coś takiego jak na ostatnim zdjęciu, praktycznie największy, dodatkowo równomierny rozkład światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @FarmeroMoreno to na samym dole foto ma chyba włoczykij i Ładnie tam poszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Października 2021 @FarmeroMoreno daj cooltube @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach