Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Grudnia 2021 @Udyr to trzymaj sobie blisko te 6.5. Jak u góry na liściach to na 99% wapń. Niemobilny składnik to od góry wyskakuje. Ogólnie dobrą dawką bloom bym je potraktował-azot też jest jeszcze potrzebny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Grudnia 2021 Pod światłem bez lampy wyglądają ok zielone, zobaczymy jak zareagują na konkretniejsze papu. 🐺 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Grudnia 2021 Za to uwielbiam mój sklep 😄 zamawiasz 3 nasiona dostajesz 9 😄 Będzie jakiś tam wybór na przyszłe zmagania 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Grudnia 2021 @Udyr krzaki najlepiej widać bez włączonego oświetlenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Grudnia 2021 @Tester zdążyłem zauważyć jak przekłamuje ta lampa, dzięki za radę 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Grudnia 2021 @Udyr z jakiego sklepu zamawiasz W dniu 13/12/2021 o 14:07, grolsch3 napisał: @Udyr to trzymaj sobie blisko te 6.5. Jak u góry na liściach to na 99% wapń. Niemobilny składnik to od góry wyskakuje. Ogólnie dobrą dawką bloom bym je potraktował-azot też jest jeszcze potrzebny Albo jak są przelane 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) @Barney's jeszcze ani razu nie przelałem ich, tylko miałem problem z pH na poczatku przez nieprzygotowanie. The Vault. Z Hiszpanii przylatują, więc pochodzenia dokładnego nie znam. Chcialem kupić tylko Black Cream Auto X3 😄 Edytowane 14 Grudnia 2021 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Grudnia 2021 @Udyr gorylke posadz zobaczysz jak wali w beret @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Grudnia 2021 @Barney's miałem uncję jakiś czas temu, kręci beret. Ale palę na tyle sporo, że nie jest to aż tak odczuwalne jak powinno. Ten Bruce Banner dochodzi do 30% THC. Ale napewno tak nie będzie u mnie 😄 Wole tak niż wcinać kilkanaście pigul dziennie ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Grudnia 2021 @Udyr żeby było tyle thc co pisze to musisz mieć idealnie od a do z A po drugie thc to nie moc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Grudnia 2021 @Barney's ale jego koncentracja ma swoje zalety, na których mi zależy. Zawijam do czwartku. Yo 🐺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 14 Grudnia 2021 (edytowane) @Barney's to od dołu się zacznie, a nie od góry 🙂 Edytowane 14 Grudnia 2021 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Grudnia 2021 Czwartek więc trzeba zajrzeć co tam na słonecznym kwadracie 😄 Holy Grail 70dni (22 flo) Kripple Roulette 66dni (24 flo) policzyłem jakoś lepiej te dni bo flo za wcześnie zacząłem liczyć 😄 Warunki: temp dzień/noc 24'C-26'C/19'C-21'C Wilgotność dzień/noc 40-50%/50-60% Dziś przed spaniem dostaną: Holy Grail kush- 3ml bio bloom/l 1.5 ,Top max/l, 1ml calmag /l zmieszane na 6.3/6.5pH Kripple Roulette- 3ml/bio bloom/l, 1.5ml/l Top max 1ml/l, calmag 1ml/l, bio grow 1.5ml/l. Ogólnie spoko lecą, w namiocie czuć mieszanka vibovitu i takiej taniej rozpuszczalnej herbatki w granulacie. Jakby brzoskwinia czy chu wie czym 😄 Pozdro ekipa, 🐺 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Grudnia 2021 Zamówiłem pk 13/14 od Canna, po zobaczeniu ceny bio-heaven do zestawu stwierdziłem że tym razem nie wydam tyle na 250ml 😄 Stosować za tydzień lub dwa ? Jak myślicie ? I muszę na następną uprawę zamówić pH +/- strasznie bio-bizz zbija pH. 🐺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 W dniu 14/12/2021 o 22:00, Barney's napisał: A po drugie thc to nie moc A co ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Grudnia 2021 @Udyr kup osmoze i nie będziesz musiał nic zbijać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 @Barney's ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 16 Grudnia 2021 (edytowane) @Barney's dla własnego użytku nie będę się bawić w takie rzeczy. A RO woda z tego co wiem jest łatwiejsza w utrzymaniu stałego pH, ale po wymieszaniu i regulacji.Wiec trochę mamy inne info na ten temat 🙂 Edytowane 16 Grudnia 2021 przez Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 16 Grudnia 2021 @ArteK osmoza reguluje pH @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Grudnia 2021 W dniu 14/12/2021 o 22:00, Barney's napisał: A po drugie thc to nie moc A co jest moc ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach