Rusy 1 Napisano 11 Października 2021 Witam mam pytanie co sądzicie o nasionach lemon haze auto od Pana pestki lub z tanie sianie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 11 Października 2021 @Rusy tanie sianie se odpuść, ktos gdzieś pisał ze przypał przez nich. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 11 Października 2021 Ok dzięki za info opłaca się auto lemon haze na outdoor? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Października 2021 @Rusy może być jeśli celujesz w automaty Do outdoora jeszcze kawałek czasu zostało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 11 Października 2021 Mam kilka pytań do cb 1.co będzie dłużej rosło ak47 auto czy lemon haze auto. 2.co jest lepsze dla początkujący 3.w ile tyg są gotowe do zbiorów 4.z jakich stron najlepiej kupować nasiona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Października 2021 Lemon Haze auto od PP , miałem , nie polecam , słaby , podatny na pleśń nawet w dobrych warunkach. Od PP Amnesia auto XXL , to mają dobre , mocna odmiana i dobry plon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 11 Października 2021 Mam kilka pytań do cb 1.co będzie dłużej rosło ak47 auto czy lemon haze auto. 2.co jest lepsze dla początkujący 3.w ile tyg są gotowe do zbiorów 4.z jakich stron najlepiej kupować nasiona Co sądzisz o auto ak47 ? Do ile g z krzaka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 11 Października 2021 @Rusy 1 roslo bedzie dluzej to co genetycznie jest zrobione plus warunki otoczenie 2 Dla poczatkujących najlepsza jest edukacja. 3 przeczytaj punkt pierwszy 4 najlepiej z renomowanych seed bankow. 5 kałasz dobry da tyle ile o nią zadbasz. Mam nadzieje ze rozjasniłem troche sprawe 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 11 Października 2021 Z jakich stron najlepiej kupować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 11 Października 2021 @Rusy nie polecamy na razie, w przyszłym roku może będziemy promować jakieś sklepy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach