Jebacpsy 0 Napisano 6 Października 2021 siema sprawa wyglada tak ze w nocy schodzi do 4 stopni a roślinka dopiero pokazała białe włoski, pytanie jak bardzo tak niskie temperatury moga wpłynąc na plon/jakość? Opłaca się trzymać czy lepsza opcja okaze się wrócenie na indoor by spokojnie przeczekać do ścinki w normalnych warunkach? Za wszelkie info byłbym w chuj wdzięczny jestem dość świeży w temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Października 2021 @Jebacpsy przyjdzie przymrozek i po krzaku, więc jak masz możliwość to dawaj na indoor 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 7 Listopada 2021 @Szym nie zgodzę się z Tobą. Mój krzak wytrzymywał do - 6 i miał się bardzo dobrze 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Listopada 2021 @mirecki przecież zamarza wszystko przy -6 może krótkotrwałe to było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 8 Listopada 2021 @Szym ciężko mi stwierdzić jak długo to trwało w każdym bądź razie krzak dawał radę mimo tego, że był z 15m od rzeki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach