Brazil Munster 709 Napisano 5 Grudnia 2021 @Tomaszszym a co na starym puszczalo już zapach poza namiot ? Ja miałem tak w połowie kwitnienia że zaczelo mi jebac na przedpokoju. Wymieniłem na nowy filtr i po 10 dniach znowu podobna sytuacja. Myślałem że gdzieś może przewody nieszczelne, ale wymieniłem na nowe, przyłącza na nowo pokleilem szara taśma do tego opaski zaciskowe i jebalo. Więc wkurwilem sie i dałem drugi filtr na wylocie i mam spokój 😎 Proponuję ci sprawdzić szczelność przewodów, bo wątpię żeby spierdzielal zapach w innym miejscu. Możesz też dac filtr na wylocie zamiast na ssaniu i zobaczysz czy coś się zmieniło. A jak nie to daj tu i tu jeżeli masz dobra wydajnośc wenta. Aha u mnie trochę jebalo przez to że miałem na początku dość wysoka wilgotność co niby osłabia działanie filtra. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Grudnia 2021 @Brazil Munster w sumie wilgotność w boksie po posłaniu oscyluje w Ok 70procent na zewnątrz to samo wentylator to chyba td 350 do 560 m3 pomyśle o tej metodzie przy ścince bo bd jebac jak huj myśle by się w boxa wpierdolic ściąć dwie najmniejsze i mam trochę miejsca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Grudnia 2021 (edytowane) @Tomaszszym 70% Na flo w takim stadium to spore ryzyko na pleche. Ja tak zrobiłem że wszedłem do środka. Ale jebiesz cały jak skurwesyn haha. Ja tak zrobiłem, wsiadlem później w auto bo pojechałem po swoją babe. A ona wsiada do auta i od razu co tak jebie w aucie, że przypal w chuk jak policja zatrzyma. Ale miała rację w tym. Tylko że ja byle tak przesaczony tym zapachem, że nie czułem zupełnie nic. Mam teraz znowu nowy filtr bo robiłem reklamację miernika i wziąłem na to konto filtr, więc na następne grow dam rozdzielacz z rury pvc i dam dwa filtry w boxie więc myślę że będzie luzik. Filtr to koszt 200-400zl na naszą powierzchnię więc nie ma co pierdokic się i robić sobie przypal. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez Brazil Munster 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Grudnia 2021 Ostatni dzień podlane z nawozem od nast tyg woda z miodkiem niestety spierdolilem pH i jest około 6 może deko ponad akurat w tym czasie na szczęście mam twarda wodę i po paru posłankach wróci do normy przed scinka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @Tomaszszym Jak wyglądają trichomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy tak mleko takie jakby Aż zerknę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @Tomaszszym To zerknij, nie wiem czego chcesz, ale przestałbym karmić dopiero, jak będzie czyste mleko z domieszką bursztynu, a potem nich przez 2 tygodnie wysysają składniki z liści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy jeszcze tydzień im przedłużę bo już w sumie tych liści huj zostaje powoli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @Tomaszszym Tam jest mnóstwo przeźroczystych trichomów, lej nawozy z głową i bądź cierpliwy, chyba że chcesz skończyć z energetykiem, a nie czymś, co daje mocny haj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy dzięki ziomus za radę skorzystam z niej sam się wachalem szczerze mowiac jak myślisz ile jeszcze przed nimi wyrobią się w tym roku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @Tomaszszym Prawie, dwa tygodnie bym jeszcze lał nawozy, a potem 2 tygodnie woda z miodem i będzie w porządku. Kosa by wyszła 2 stycznia nowego roku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 5 Grudnia 2021 @Zielone krainy tak tez zrobię o ile plecha się nie wpierdoli jak myślisz dobiorą jeszcze masy czy osiągnęły swoje limity @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Grudnia 2021 @Tomaszszym Ta ziomek tu nie trzeba wróżbity, każdy nawet średnio ogarnięty ci powie, że na tym etapie spuchną jeszcze znacząco, to etap ich końcowego rozwoju jeszcze nabiorą masy , koloru , zapachu i mocy, nie zawal, to nie pożałujesz. Pilnuj oczywiście warunków, by plecha się nie włamała do topów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Grudnia 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Grudnia 2021 @Tomaszszym 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2021 @Tomaszszym Coś z tego będzie . :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Grudnia 2021 @Zielone krainy tak 120 z tych dwóch się zakreci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2021 @Tomaszszym Zobaczymy, możliwe, choć nie wyglądają na dobrze zbite, takie na oko średnio, jeszcze potrzebują czasu raczej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszszym 189 Napisano 10 Grudnia 2021 @Zielone krainy jeszcze mleka dobrego nie ma choć jakby momentami jest ciemny brąz na triachomach n @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Grudnia 2021 @Tomaszszym To normalne, ale jeszcze im trochę zostało, jak dobrze spuchną to 50-60 g z krzaka powinieneś wyciągnąć, ale to zależy od tego, jak te topy będą zbite, jak będą luźne to wyjdzie mniej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach