Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK zawsze jakąś rada dzięki 🙂 będziemy obserwować i myśleć noc ma od 16 do 22 więc myślę że najgorzej nie będzie Ale myślę czy nie zmienić na 4h snu zamiast 6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 (edytowane) @Mlodygrower Mi Mordeczka doradziła zeby jechac 20/4 przestawilem i idzie, grzałem 18/6 i 12/12 jak z automatem mialem fotoper... Edytowane 15 Października 2021 przez ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 Myślisz żeby wrzucić 20/4? Dla automata w sumie to jedno ale kolejny się szykuje więc nie wiem czy zmienić czy nie @ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower Dla automatu nie ma większego znaczenia, czym tam swiecisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK mars hydro ts600 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower to spokojnie trzymaj jak jest. @ArteK tu widze Pany Ci radzą, czytaj poradniki "ogrodnictwo" podglądaj fotorelacje i bedzie gitaara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK zdjęcia z przed minutki Ten automat, miał być na testy żeby poznać co z czym się je myślałem że pójdzie w pewnej chwili do kosza ale coś się udalo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower prezentuje sie Ładnie 😁 pamiętaj jak jest dobrze nie ma co psuć! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower zdrowy krzak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK dobre słowa będę się tego trzymal @Tester widziales jak wyglądał wcześniej 😂😂? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 15 Października 2021 2 minuty temu, Mlodygrower napisał: widziales jak wyglądał wcześniej tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 A tutaj się szykuje kolej wkrótce pewnie założę fotorelacje z opisem 🙂 Nie będzie kolidował w 1 boxie z automatem? Zdjęcia robione z 3 ostatnich dni już przesądzony @Mlodygrower @Tester @ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower dobrze trening zrobisz to bedzie si. Ja przy ts1000 mam 60x60 wiec zeby ci swiatla stylko zeby Ci przy tej ts600. Ja spody czyszcze nie chce popcornu tylko energia ma isc wyzej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 Spody czyszczę? Rozwiń myśl tak samo z popcornem nie rozunien@ArteK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 (edytowane) @Mlodygrower popcorn to taki topek ktory jest tam na najnizszych piętrach rośliny, malo światła tam dociera wiec pobiera energię a nie da wymiernego efektu w postaci Ładnego A czyszczenie robie takie coś. Edytowane 15 Października 2021 przez ArteK Skleroza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK proponujesz by zrobił to samo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower mojim zdaniem jeszcze troche za wczesnie na to, ale jeśli roślina juz bedzie kwitła i będą topki wtedy mozesz ocenić czy oplaca sie takiego malego siurka trzymać czu lepiej zeby te wyzej mialy większy potęcjał, przy pierwszym grow nic nie wycinałem oprocz liści (jesli byla taka konieczność) dopiero u ziomala podpatrzylem co on tam Ciacha i cos próbuje u Siebie^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK 1 uprawę postawiłem na naukę więc ucieszy mnie nawet 1top liczy się doświadczenie czym go więcej tym kolejne projekty będą lepsze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 15 Października 2021 @Mlodygrower jestem tego samego zdania, ja mam problem caly czas z niedoborami xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mlodygrower 18 Napisano 15 Października 2021 @ArteK nie dopuszczam tej myśli do siebie i oby tak zostało 😂😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach