Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @KlausKörner Nie usuwaj, bo prawdziwym mężczyzną nie będziesz, wiesz jak to jest, jak dąb ci nie wyrośnie to choćby wszystko, co możesz zrobił to prawdziwym mężczyzną nie będziesz :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 25 Września 2021 @Zielone krainy to już mi z 10 wyrosło, szkoda tylko że w donicy z Cannabis @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @KlausKörner Nie kłam, bo nie lubię kłamstw:D Testera zaraz wezwę i ci zbanuje, zobaczysz, uważaj:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2021 fajnie zaspamowany temacik 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @fxxx1337 No i o to chodzi, bo po co komu merytoryka ?:D Zresztą twoja kobieta i tak walnie 3 miliardy zdjęć, więc idź jej śladem dużo stron znaczy "dobrze" :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2021 Coś za często o niej mówisz xd @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @fxxx1337 Bo ją próbuje wyrwać, ale jeszcze główkuje, jak to zrobić, ale poczekaj, pobędzie tu trochę to się nawet nie obejrzysz, jak powie ci sorry, ale kocham @Zielone krainy :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2021 @Zielone krainy oj nie ładnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @fxxx1337 Ta jaja sobie robię, nie martw się, twoja kobieta ma ciebie w głowie i sercu, a ja pieprzyć głupoty mogę, jakie chcę, a jakie niczego w sprawie jej uczuć do ciebie nie zmienią. ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Września 2021 (edytowane) @Zielone krainy 1 hour ago, Zielone krainy said: @KlausKörner Nie kłam, bo nie lubię kłamstw:D Testera zaraz wezwę i ci zbanuje, zobaczysz, uważaj:D Jakbym słyszał swojego dawnego najlepszego kumpla z z ławki z technikum, po którym ślad zaginął i nie mam z nim kontaktu ani nigdzie go nie widzę. Styl zdania się zgadza Edytowane 25 Września 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @konopny_janusz Chodziłem do liceum, a nie technikum, więc to nie ja :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Września 2021 @Zielone krainy i dobrze zrobiłeś też teraz wybrałbym liceum z perspektywy czasu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @konopny_janusz Teraz bym do żadnej szkoły nie poszedł, zmarnowany czas, jak jesteś mocno inteligentną jednostką to idź wbrew światu swoją drogą, bo tylko na tym wyjdziesz najlepiej. Edukacja szkolna to śmieszne gówno. Z dobrym pomysłem i wyposażając umysł w odpowiednie wiadomości zyskasz na tym najwięcej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Września 2021 @Zielone krainy mi sporo nerwów szkoła zeżarła, a jeśli chodzi o nabytą wiedzę to mało z tych rzeczy przydaje się w życiu codziennym i pracy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @konopny_janusz Ja szkołe traktowałem, jak głupią zabawę, rzadko w niej byłem, bo od szkoły bardziej mi się podobało boisko i piłka nożna.::D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 25 Września 2021 (edytowane) @Zielone krainy nożna spoko, miałem wfiste który prawie w ogóle nie dawał nam grać w nogę, za to była siatkówka i wtedy nie ćwiczyłem. Pod koniec półrocza podsumował moje poczynania i dostałem miano kombinatora Edytowane 25 Września 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Września 2021 @konopny_janusz Ja lubiłem grać na małe bramki z ziomkami głównie z osiedla, ale tłumaczył tego nie będę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 25 Września 2021 Jadlem takie suszone z laki polskiej i jadlem swieze z Amsta o takie: https://www.trufflemagic.com/product/psilocybe-hollandia/#reviews Powiem tak.. i te i te klepia... ale suszone polskie mocniej.. Ostatnio kolega dal nam paczke 15gr zjedlismy na pól i mielismy faze , taka smiechawa nas dopadla przez pol h ze szok .. potem obrazy zaczely sie ruszac i zyrandol w kuchni i fajnie muzyka wchodzila... Ogolnie grzybki fajna faza ale rzadko raz na rok max jak dla mnie, chociaz jadlem z 4 razy w zyciu - nie zaluje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 26 Września 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Września 2021 Express. To dzisiejsza kolacja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach