michas131 23 Napisano 20 Września 2021 20 godzin temu, onyx napisał: @michas131 znasz jakieś polskojęzyczne poradniki jak to zrobić? poleciłbym ci polską grupę i parę filmików na YT w miarę zrozumiałych dla każdego tylko wpadnę do domu jakoś potem i powysylam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michas131 23 Napisano 20 Września 2021 tut https://pl.wholecelium.com/wiki/manuals/magic-mushrooms-grow-kit-tutorial/#elementor-toc__heading-anchor-0 TUT 2 tu masz grupe tam sa poradniki wszystko opisane łopatologicznie https://www.facebook.com/groups/535262784005133/ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Września 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Września 2021 Weź już urwij jednego i sprawdź czy klepie 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Września 2021 Dopiero jak się kapelusze otworzą 😄@konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Września 2021 @fxxx1337 kurde ciekawi mnie jaka faza po tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Września 2021 @konopny_janusz Grzybki już jadłem dwa razy. Pierwszy raz to były trufle kupione gdzieś przez internet z Holenderskiej strony, zjadłem 7g świeżych i powiem szczerze to klepło tak 3/10, lekkie natężenie kolorów i lekki high jak po THC nic więcej. Drugim razem zjadłem już normalne grzyby, 3g (jest to taka dawka na średnio-mocny trip), zaczęło się od mega śmiechawy (dosłownie 3x mocniejszej niż po jazzie), otoczenie zmieniło kolory na bardzo jaskrawe i pulsujące tak jakby. Później bomba się powiększała i trwała jakieś 6-7 godzin. Zakrzywienie ogólnie świata (przyklad: drzewo było przechylone o 90 stopni, mimo że było proste ;D), kolejne to widzisz tak jakby w 3D, nie da się tego tak wytlumaczyć dopóki się nie spróbuje ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Września 2021 @fxxx1337 no właśnie tak się obawiałem że dopóki nie spróbuję to nie sprawdzę, kurwa czyli mam kolejną rzecz do ogarnięcia, zajebista sprawa. Zastanawiam się czy dałoby się później wysuszyć te grzybki i zatrzeć na proch, wymieszać z mj zrobić masło albo ciastka z tego 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Września 2021 @konopny_janusz https://pl.wholecelium.com/articles/howtos/🍋-lemon-tek-🍋/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Września 2021 @konopny_janusz Zazwyczaj się je suszy, mniej trzeba wtedy zjeść niż świeżych, a smak surowych grzybów raczej nie porywa. Czy można obrabiać termicznie to nie wiem, ale możesz sobie je zmielić i wsypać do jogurtu, ogólnie 3-5g suszonych idzie opierdolić na sucho i popić coca-cola. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Września 2021 @KlausKörner @fxxx1337 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Września 2021 @konopny_janusz Dawaj zakładaj fr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Września 2021 @KlausKörner ziom tam jest więcej tego, na razie się wstrzymam 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Września 2021 @konopny_janusz JAk to więcej,o co chodzi?@konopny_janusz teraz tym bardziej zakładaj fr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Września 2021 @KlausKörner póki co nic się ciekawego nie dzieje, planuje zrobić pod koniec wega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 22 Września 2021 Wszystko idzie zgodnie z planem. Kolejna aktualizacja jutro. Pozderki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Września 2021 (edytowane) @fxxx1337 grziiiby xD Edytowane 22 Września 2021 przez konopny_janusz 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 23 Września 2021 Kosmici 👽 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Września 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Września 2021 @fxxx1337 ile grzybków trzeba zjeść żeby klepło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach