bingobum 125 Napisano 10 Września 2021 Jakie zioła polecacie do waporyzacji? Zależy mi na ciekawych doznaniach smakowym, może coś uspokajającego/ poprawiającego sen. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Września 2021 @bingobum chodzi ci o marihuane czy inne zioła ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 10 Września 2021 @Andi inne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 10 Września 2021 @bingobum może : Damiana Kratom Kanna Lawenda Rozmaryn Chmiel Kocimiętka Greengo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 11 Września 2021 Alpinia, catuaba, chmiel, clavo huasca, serdecznik syberyjski, szałwia 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2021 @KryspieK szałwia ponoć ciekawa jest, próbowałeś może? 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 12 Września 2021 @mirecki jakoś mnie nie ciągnie do psychodelików... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2021 @bingobum wszystko jest dla ludzi ale spoko 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Września 2021 21 minut temu, mirecki napisał: @bingobum wszystko jest dla ludzi ale spoko 😃 @mirecki salvia divinorum? Szałwią średnio nadaje się do wapka bo temperatura jest za niska. Szałwią najlepiej jak ma z 800stopni I walorów smakowych to raczej byś nie poczuł. Mógłbyś nie zdążyć wapka na miejsce odlozyc W sumie z wapka mogło by nie klepać. Natomiast gdyby, to smak jest tu nie ważny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2021 @KlausKörner nie próbowałem, czytałem gdzieś o tym ale nie ukrywam, spróbowałbym. Możesz coś więcej powiedzieć? 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Września 2021 @mirecki Nie, ale mam kumpla który tylko i wyłącznie vap i sam najrózniejsze rzeczy tam pchał 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Września 2021 Godzinę temu, mirecki napisał: @KlausKörner nie próbowałem, czytałem gdzieś o tym ale nie ukrywam, spróbowałbym. Możesz coś więcej powiedzieć? 😎 No nie wiem, mogę wiadomo, ale trudno mi będzie ubrać w słowa. Miałeś już do czynienia z psychodelikami? Kwasy,grzyby etc? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2021 @KlausKörner ja tylko weed @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Września 2021 @mirecki to weselej i ciekawiej jest zacząć od grzybków albo od kwasów. Dużo weselej i dużo zabawniej. Szałwią jest inna,specyficzna jedyna w swoim rodzaju i raczej nie bawi. Uczy... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2021 @KlausKörner śmierć ego i te sprawy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Września 2021 @mirecki właśnie nie. Po kwasach już miałem tak parę razy,swoją drogą piękna sprawa,najpiękniejsze co cię może spotkać. Ale z szałwią nieee, tu jest inaczej. Tu jest kurwa zakrzywienie czasoprzestrzeni, równolegle czasoprzestrzenie oj tu jest wszystko DZIWNE. Out of control @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Września 2021 @KlausKörner brzmi strasznie ale za razem bardzo ciekawie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Września 2021 To jest zabawa z psychiką, jaka może polec, ja bym tak nie świrował, bo można z takich jazd wyjść z chorobą psychiczną, a wszystko zależy od tego, jakie podatności związane z genetycznymi uwarunkowaniami posiada dana psychika. Jednemu nic wielkiego się nie stanie, a inny będzie szedł w kierunku takiego zniszczenia psychy, że stanie się w końcu psychicznym wrakiem człowieka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 13 Września 2021 Nie powiem, korci mnie aby LSD spróbować... ale pojęcia nie mam skąd coś takiego wziąć nawet. 🙄 A coś mniej ekstremalnego od tej szałwi możecie polecić do vapka? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach